Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Beszeretnék jelentkezni...

Beszeretnék jelentkezni sorozatbaráton, de azt írja ki hogy "ki vagy tiltva!". Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem csináltam semmit, amiért ki kéne tiltani.
2020. jún. 26. 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
De csináltál. Vagy ha nem te, valaki aki hozzáfért a fiókodhoz. Ez bukta.
2020. jún. 26. 10:00
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

...vagy valamelyik meghívottad rosszalkodott, ld.

[link]

Kitiltás résznél:

"A felhasználó továbbá tudomásul veszi, hogy meghívottjaiért - ha van - felelősséget vállal; amennyiben meghivottja kitiltásra kerül, vagy korábban már kitiltásban részesült, úgy a meghivó fiókja is törlésre kerül, és az újbóli regisztrációt megtagadjuk."

2020. jún. 26. 10:32
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
nem hívtál valakit egyszer meg sorozatbarátra? mert,ha te nem csináltál semmit,akkor csak ő tudott.
2020. jún. 26. 11:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Én nem hívtam meg senkit, és még pár hete még minden jó volt. Ma reggel belépéskor ez fogadott. Akkor ez a fiók már teljesen használhatatlan?
2020. jún. 26. 11:39
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Komment, vagy helytelen viselkedés az oldalon mind a te vagy más, meghívott részéről okozhatja a kirúgást. Regelj újra.
2020. jún. 26. 12:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Attól lehet, hogy többen használtunk egy fiókot?
2020. jún. 26. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Lehet bizony.
2020. jún. 26. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

"A szolgáltató minden, a szerver felé küldött adatot/kérést szándékosnak tekint, és önmagát dinamikusan változtató algoritmusokkal ellenőrzi. Az algoritmusok mintavételezéssel, az átlagtól eltérő és előre definiált mintákat keresnek. A minták egy fő/felhasználó használatra vannak méretezve. Pozitiv egyezés kitiltást von maga után."

Bár elég kacifántosan van megfogalmazva, de én ezt úgy értelmezem, hogy igen, ha többen használjátok, az kitiltással jár.

2020. jún. 26. 13:32
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Hiába küldene bárki, nem fog engedni újra regisztrálni.
2020. jún. 26. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a megosztott fiók tilos az oldalon:/
2020. júl. 4. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!