Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért csinálja ezt a sorozatba...

Miért csinálja ezt a sorozatbarát?

Figyelt kérdés
Megnézek kb 3 részt egy soriból, aztán kiirja hogy várjuk 24 órát mert túléltem a licitet, mit tudok ez ellen tenni?

#sorozat #film #internet #opera, google
2020. máj. 20. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha vannak másik linkek is akkor menj rá azokra. Nálam is szokott ilyet csinálni leginkább a vidstore vagy melyik. Fogalmam sincs mi lehet a baj):
2020. máj. 21. 00:29
 2/8 A kérdező kommentje:
kipróbáltam több linket, is de semelyik se jó..főleg akkor szívás ha csak egy link van
2020. máj. 21. 00:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyenkor a többi linkkel működni szokott. Próbáltad többször is megnyitni őket?
2020. máj. 21. 00:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a vidstore az ilyen. Pedig kár érte, kb. a vidstore az egyetlen, ahol nem ad be ezer reklámot, és nem akadozik. Sajnos ha nincs több link, nincs mit tenni. Vagy megpróbálod valahonnan a netről előbogarászni vagy torrent.
2020. máj. 21. 00:59
 5/8 A kérdező kommentje:
többször is próbáltam, de mindig lezárja ezzel a 24 óra mulva gyere vissza dologgal
2020. máj. 21. 01:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha minden igaz, azért csinálja, mert meg van adva egy napi? limit, hogy a videót hányan nézhetik meg. És ha előtted már megnézte X ember, akkor neked nem játsza le.

(Már nem tudom hol olvastam, lehet hülyeség, de gondoltam azért leírom).

Tényleg próbáld meg a többi linket, ha van, vagy töltsd le, vagy fizess elő olyan adóra, ahol tudod nézni:)

2020. máj. 22. 09:57
 7/8 A kérdező kommentje:
mégis mióta? eddig mindig órákon át tudtam nézni a sorozataimat :(
2020. máj. 22. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincsen, régebben nekem is mindig lejátszotta :(
2020. máj. 22. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!