Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Legendás lények és megfigyelés...

Legendás lények és megfigyelésük c. filmben Salmandernek miért van kínosan kevés szövege?

Figyelt kérdés
Engem annyira zavart, hogy neki kéne a főszereplőnek lennie, de neki van a legkevesebb szövege? Annyira szokatlan, hogy csak csendben van sokszor.. ha kérdezik nem válaszol. Bár olvastam, hogy elvileg autizmusa van, de akkor ezt meg elmondhatnák mert így hogy nem tudni az okát, furcsa..

#film #Harry Potter #Roxfort #Legendás lények és megfigyelésük
2020. jún. 15. 21:21
 1/1 anonim ***** válasza:
72%
El lett mondva hogy egy visszahúzódó, csodabogár alkat aki nem szeret a középpontban lenni, inkább a lényeivel van jóban. Tipikusan ilyen karakter, ez illik a személyiségéhez. Megmondom őszintén eddig a filmig elég ellenszenves színész volt nekem Eddie Redmayne, ripacsnak tartottam, de ez a szerep alapjaiban megváltoztatta bennem a róla alkotott képet, mert nagyon szerethető Göthe figurája és szerintem zseniálisan alakítja.
2020. jún. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!