Eddig a sok Brazil filmet kellett nézni a tévébe. Most honnan jöttek a törökök?
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 20:56
1/9 anonim válasza:
Eddig se kellett.
A divat, az igények, vagy hogy épp mi elérherő olcsón, az pedig idővel változik.
2/9 anonim válasza:
Amennyire én tudom, dél- délkeleti irányból jöttek.
3/9 anonim válasza:
Épp ez a divat. Voltak a brazil, mexikói sorozatok, aztán jött Dél-Korea és picit Japán. Most éppen a törökök a divatosak. Én mondjuk egyet sem nézek, mert nem érdekelnek. Tévét meg nem nézek.
4/9 anonim válasza:
Az interneten azt nézel, amit akarsz.
5/9 anonim válasza:
Mi az hogy kell? Senki nem kötelez arra hogy nézd. Van ezer csatorna amit nézhetsz plusz az internet. A TV csatornákon valóban sok török sorozat megy mert népszerűek.
7/9 anonim válasza:
Rohadtul nem olcsók a török sorozatok. :D lehet hogy a cselekményük hülyeség de technikailag rengeteget fejlődtek az elmúlt években, a nagyobb sorozatgyártó cégek igenis hatalmas költségvetésű sorozatokat gyártanak.
A brazilt meg nem tudom honnan veszitek. Az Isaura brazil volt de a többi sori inkább mexikói venezualai stb. Pont brazil sorozatokbol nem nagyon van pedig azok meg egy fokkal igenyesebbek, meg az argentinok.
8/9 anonim válasza:
Nemcsak a Rabszolgasors volt brazil, hanem A homok titkai és A pampák királya is, ráadásul abban az időben még nem voltak török sorozatok
9/9 Alex Fly válasza:
@7: mihez képest nem.olcsők? Egy hazai gyártású 10 részes sorozat költségén kapsz ugyanennyi 150 részes sorozatot... Persze nem GoT vagy Expanse színvonalút, csak a szokásos tömeggyártott szappanoperákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!