Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Eddig a sok Brazil filmet...

Eddig a sok Brazil filmet kellett nézni a tévébe. Most honnan jöttek a törökök?

Figyelt kérdés

2020. jún. 12. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Eddig se kellett.

A divat, az igények, vagy hogy épp mi elérherő olcsón, az pedig idővel változik.

2020. jún. 12. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire én tudom, dél- délkeleti irányból jöttek.
2020. jún. 13. 00:33
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Épp ez a divat. Voltak a brazil, mexikói sorozatok, aztán jött Dél-Korea és picit Japán. Most éppen a törökök a divatosak. Én mondjuk egyet sem nézek, mert nem érdekelnek. Tévét meg nem nézek.
2020. jún. 13. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Az interneten azt nézel, amit akarsz.
2020. jún. 14. 11:48
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Mi az hogy kell? Senki nem kötelez arra hogy nézd. Van ezer csatorna amit nézhetsz plusz az internet. A TV csatornákon valóban sok török sorozat megy mert népszerűek.
2020. jún. 14. 20:59
 6/9 Alex Fly ***** válasza:
52%
Most ezek a legolcsóbbak
2020. jún. 15. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Rohadtul nem olcsók a török sorozatok. :D lehet hogy a cselekményük hülyeség de technikailag rengeteget fejlődtek az elmúlt években, a nagyobb sorozatgyártó cégek igenis hatalmas költségvetésű sorozatokat gyártanak.

A brazilt meg nem tudom honnan veszitek. Az Isaura brazil volt de a többi sori inkább mexikói venezualai stb. Pont brazil sorozatokbol nem nagyon van pedig azok meg egy fokkal igenyesebbek, meg az argentinok.

2020. jún. 22. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemcsak a Rabszolgasors volt brazil, hanem A homok titkai és A pampák királya is, ráadásul abban az időben még nem voltak török sorozatok
2021. jún. 24. 00:07
 9/9 Alex Fly ***** válasza:
@7: mihez képest nem.olcsők? Egy hazai gyártású 10 részes sorozat költségén kapsz ugyanennyi 150 részes sorozatot... Persze nem GoT vagy Expanse színvonalút, csak a szokásos tömeggyártott szappanoperákat...
2021. jún. 24. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!