Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki mikor érte utol a narutot....

Ki mikor érte utol a narutot. Mármint mikor volt az hogy várni kellett a következő részre? Hanyadik résznél?

Figyelt kérdés
Írjatok tapasztalatokat. Pl milyen érzés volt várni, hogy birtátok ki? Én viszonylag szerencsés vagyok mert én a 427. résznél. És most várom a boruto 155.részét.Esetleg van olyan aki már a sima narutot is utolérte?

2020. ápr. 27. 09:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem most mert újra nézem a narutot és már a shippuden 107.reszenel tartok. És kíváncsi lettem.
2020. ápr. 27. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben a helyzetben voltam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

Amúgy nem szeretek még nem befejezett animét nézni, mangát olvasni.

2020. ápr. 27. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de rég is volt már. Már meg nem mondom, hanyadik fejezet, de valahol akörül, amikor Sai és Yamato belépnek a sztoriba.
2020. ápr. 27. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a másodikhoz abban, hogy én is csak befejezett műhöz kezdek hozzá általában. Most is van pár anime, ami nagyon érdekel, de inkább várok 1-2 hónapot, aztán megnézem egyben. Egyedül a Boruto, a Douluo Dalu és a Toaru Kagaku no Railgun T, amit hétről hétre nézek, mert ezek nélkül nem bírnám ki. 😅

Amúgy nagyjából a Pein arc körül jártam a Shippuuden-nel, amikor le kellett lassítanom, de igazából akkor még lassabban haladtam, mert a Naruto volt az első anime, amit japán szinkronnal néztem, szóval szoknom kellett.

2020. ápr. 29. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

240 korul ertem utol, de en még annak a generacionak a tagja vagyok amikor altalanos iskola also tagozataiban ment a Jetix es a Jetixen ment a Naruto. Akkor azon jopar evad lement es akkor a Giraya-Tsunade-Orochimaru Sanin-harcig lattam aztan valahogy elengedtem a sorozatot. 10.es koromban vettem elo ujra es az elejerol neztem az egeszet. Azt, hogy a Shippuuden egyaltalan letezik csak akkor tudtam meg veletlenul egy baratomtol akikor kb a Naruto 170. Reszenel jartam szoval mazli volt (bar gondolom utananeztem volna, hogy folytatodott e). A rengeteg Filler utana iszonyat felbaszott. Ha belegondoltok kb a 170. Resztol olyan mintha 1 heti anyagot adtak volna 320 reszen keresztul es tobb, mint 320 het alatt tehat tobb, mint 6 evig. Iszonyat. Es ugye 250nel kb megszerzi Kurama erejet szoval az meg onnan tenyleg kb 2 napnyi esemeny ami kb 240 reszig tartott a fillerekkel meg azzal a rengeteg sor ertelmetlen 423x ugyanarra valo visszaemlekezessel.

Most annak probalok meg utana jarni, hogy a shippuuden es a Boruto (ami egyebkent neha tenyleg mar bicskanyitogatoan unalmas es szar) kozott tortent e valami. Mert Youtube-on rengeteg olyan par perces videot talalok ahol Naruto a ketto kozotti korban van es nem tudom, hogy ez most csak egy ujabb film resze vagy van valami rendes sorozat.

2020. szept. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!