A South Park hányadik évadának hányadik részében van következő jelenet?
Figyelt kérdés
Valami ilyesmi, hogy Mr. Garrison tiszta ideges, Cartman az asztalára szarik, a tanár még mindig idegesen azt kérdezi: "Eric, miért szartál az asztalomra?!"
Mire Cartman: Mert megtehetem...
Ennyi, amit tudunk belőle és napok óta gondolkozunk, hogy melyik rész, de nem jöttünk még rá. Valaki? :D
Vagy ha a rész címét, esetleg egy kis leírást tud adni arról, hogy miről szól, már előrébb lennénk. Előre is köszi. :)
2013. márc. 2. 21:01
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt a részt tudom és ismerem is, valamelyik nap néztem. De abban nem ez a szöveg van és bátyám állítja, hogy van egy ilyen is, mikor Cartman azt válaszolja: "Mert megtehetem..."
Ebben nem azt mondja, hanem ott vagánykodik. :D
(Egyébként a "Verekedni akarsz velem suli után?" nagyon nagy rész! :D)
2013. márc. 3. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!