Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol találhatom meg a következő...

Hol találhatom meg a következő három film szinkronnal teljesen megegyező feliratát?

Figyelt kérdés

Általában valaki lefordítja az eredeti nyelvről őket magyarra, de nekem a szinkron kellene, mert keresni akarok bennük.

A filmek: Armageddon, Jurassic Park, Függetlenség napja

2020. jún. 8. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A szinkron és a felirat sosem lesz ugyanazt. Egy azért, mert nem ugyanazok készítik, a másik pedig, hogy a feliratot úgy kell megszerkeszteni, hogy beleférjen az adott jelenet időtartamába. S felmondani a szöveget (sokadik próbálkozásra) gyorsabb, mint ahogy olvasunk feliratot. Így a felirat más szokott lenni.
2020. jún. 9. 07:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, amit mondasz az teljesen logikus és jogos.

Viszont akkor máshogy mondom, vajon meglehet találni ezeknek a "szinkron szövegkönyvét"? Igazából én keresni akarok a szövegben és nem ezzel a felirattal nézni a filmet. (Egy játékhoz kellene nagyon.)

2020. jún. 9. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de szerintem nem lehet hozzájutni, viszont a filmből ki tudod keresni és leírni.
2020. jún. 9. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!