Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hang alapú fordító programot...

Hang alapú fordító programot keresek. Tudtok ilyet?

Figyelt kérdés
Olyan programra gondolok, ami gyors, folyamatos beszéd fordítására képes. Pl. filmnél.

#program #fordító #Hang alapú
2020. jún. 1. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor le lettem szólva, mert ajánlotta ilyet. Nem követem el újra ezt a hibát. Most csak a konklúziót írom le: van, de gagyi.
2020. jún. 1. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha olyan "csodaszoftver" kéne, ami neked szinkrontolmácsol egy filmet, felejtsd el. Ha létezne is ilyen, legfeljebb a szinkronstúdióknak lenne belőle, és nekik is csillagászati áron.
2020. jún. 2. 00:55
 3/3 anonim ***** válasza:
78%

Múltkor olyat kerestem a Play Áruházban, ami a telefon optikáját használja. Le kell fényképezni a szöveget és fordítja. Orosz nyelvről akartam magyarra fordítani. Találtam is ilyen appot, kipróbáltam mit tud egy ismert nyelvről (angol), mondjuk ki: közel sem tökéletes, de fogjuk rá, lehet érteni. Ami bántott, hogy teletették reklámmal. Értem, ha nem a fizetőset használom, akkor ezzel fizetek, a reklámnézéssel, de gusztustalanul telerakták reklámmal, bárhová koppintottam, jött a reklám... Ami pedig a legjobban bosszantott, hogy képtelen voltam lefordítani azt az egy oldalnyi cirill betűs írást, mert hiába próbálkoztam, vagy reklám jött fel, vagy ha nem, nem fókuszált a telefon. Nem, a telefonnak a kamerájával nincs gond, simán a kamera appot használva ugyanolyan fényviszonyok között ugyanolyan távolságról simán fókuszált a szövegre. A fordító app kezelte botrányosan a kamerát... Teljesen homályosak voltak a betűk, nyilván fel se ismerte az app a karaktereket így...

Úgyhogy jó ropogós káromkodás mellett azonnal töröltem is azt az appott.

Ha találsz is ilyen programot, az fizetős lesz, az ingyenes verziója meg használhatatlan, esetlen, véletlenszerű.

2020. jún. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!