Tudnátok nekem írni pár űrről vagy űr-utazásról szóló filmet?
A lényeg a történet, és a látványvilág is egyaránt. Ne legyen egyhelyben álló lapos nyugalmi a történet, mint pl a gravitáció, és semmiképp a ne ilyen marson meg holdon játszódó már unalmas legyen, amiben mókás fejű lények vannak, ami mára már vicc-kategória. Amiket ne írjatok, mert már láttam:
Napfény
Solaris
Halálhajó
Mars-Az utolsó napok
Mentőexpedíció
Mars mentőakció
Alien filmek
Űrvihar(2017)
Prometheus(2012)
Alien Covenent(2016)
Érkezés(2016)
Végjáték(2013)
Az Európa-rejtély(2013)
Elysium - Zárt világ(2013)
A galaxis őrzői (2014)
Valerian és az ezer bolygó városa(2017)
Csillagok között(2014)
Ragadozók(2010)
Riddick(2013)
Utazók(2016)
Serenity(2005)
Galaktikus útikalaúz stopposoknak(2005)
Riddick -A sötétség krónikái(2004)
Hold(2009)
Star Trek nagyfilmek, sorozatok mind a Picard is már ami eddig kész 2 évad.
Star Wars filmek, az újak is.
Sorozatokból annak örülnék a legjobban, ami nem a mi galaxysunkban játszódik! Magyarul ne a populáris-, és vicc kategóriából. Komolyabb látványvilág, illetve történet ésdekel, LEGFŐKÉPP legyen befejezett ha sorozat, ne félbehagyott, mert azokat alapból le sem töltöm. Előre is köszi! :)
Ugyan azt írtad, ha sorozat, legyen nagyon elrugaszkodott, meg ne hold vagy Mars (mi bajod ezekkel a kőgolyókkal?), de szerintem ezekkel nem lehet melléfogni.
The Expanse
A Föld-Mars "űrtörténelmi sagája".
Az első évad döcögősen indul, először én is félbehagytam, de érdemes folytatni, folyamatosan egyre jobb lesz.
A legfrissebb évad is csak még jobb az előzőnél és elég populáris, hogy ne lőjék le.
"DEVS"
Minisorozat, rendkívül beteg hangulattal, a kvantumfizika, a sztochasztikus vagy determinált világ filozófiai kérdése köré kerített, ipari kémkedéssel, krimivel kevert "mindfuck", azt remekül fűszerező zenével és operatőri munkával.
"Star Trek nagyfilmek, sorozatok mind a Picard is már ami eddig kész 2 évad."
Kettő?
Egy.
A Star Trek Discoveryből van kint 2 évad, most jön a harmadik.
Tom és Jerry - Macska a Marson
Zathura: Az űrfogócska
E.T
Az ötödik elem
A kód neve: Merkúr
Armageddon
Nesze :DDD
""Azé' csakleírtad..." Mondtam, hogy az "ilyeneken kívül""
Ja ha te ennyiből el tudod dönteni, hogy szar, gratulálok.
"Persze, mert már láttam őket. Erre esetleg nem gondoltál? :)"
Nem ,mert nem listáztad be a látottak közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!