Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok nekem írni pár űrről...

Sazarre kérdése:

Tudnátok nekem írni pár űrről vagy űr-utazásról szóló filmet?

Figyelt kérdés

A lényeg a történet, és a látványvilág is egyaránt. Ne legyen egyhelyben álló lapos nyugalmi a történet, mint pl a gravitáció, és semmiképp a ne ilyen marson meg holdon játszódó már unalmas legyen, amiben mókás fejű lények vannak, ami mára már vicc-kategória. Amiket ne írjatok, mert már láttam:

Napfény

Solaris

Halálhajó

Mars-Az utolsó napok

Mentőexpedíció

Mars mentőakció

Alien filmek

Űrvihar(2017)

Prometheus(2012)

Alien Covenent(2016)

Érkezés(2016)

Végjáték(2013)

Az Európa-rejtély(2013)

Elysium - Zárt világ(2013)

A galaxis őrzői (2014)

Valerian és az ezer bolygó városa(2017)

Csillagok között(2014)

Ragadozók(2010)

Riddick(2013)

Utazók(2016)

Serenity(2005)

Galaktikus útikalaúz stopposoknak(2005)

Riddick -A sötétség krónikái(2004)

Hold(2009)

Star Trek nagyfilmek, sorozatok mind a Picard is már ami eddig kész 2 évad.

Star Wars filmek, az újak is.

Sorozatokból annak örülnék a legjobban, ami nem a mi galaxysunkban játszódik! Magyarul ne a populáris-, és vicc kategóriából. Komolyabb látványvilág, illetve történet ésdekel, LEGFŐKÉPP legyen befejezett ha sorozat, ne félbehagyott, mert azokat alapból le sem töltöm. Előre is köszi! :)

2020. jún. 1. 13:49
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
UPDATE: Vígjáték kategóriás sci-fi nem kell, köszi.
2020. jún. 1. 13:56
 2/27 anonim ***** válasza:
86%
Csillagközi invázió
2020. jún. 1. 15:31
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, hogy a Kapcsolat (Contact, 1997) c. filmet nem említed. Carl Sagan csillagász könyve alapján készült, ha az Arrival tetszett, ez is fog szerintem.
2020. jún. 1. 21:54
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Illetve ezt még nem láttam de az Élet (Life 2017) is ilyesmi film állítólag.
2020. jún. 1. 21:55
 5/27 anonim ***** válasza:
2020. jún. 1. 22:10
 6/27 anonim ***** válasza:
77%
Apollo 13 kimaradt?
2020. jún. 2. 00:21
 7/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem vagyok az a mindenkinek külön válaszolgatós, szóval ide írok egyetlen reakcióban mindenkinek. Bocsássatok meg kérlek Benneteket, minden film amit láttam, nem juthatott eszembe, így csak a "zömét" írtam le. Csillagközi Inváziót láttam, nekem gagyi volt. Apollo 13, A Kapcsolat, és társai meg pont abba a kategóriába tartozik, amit említettem, hogy ne írjátok. A Végtelen kék mélységet nem ismerem, de gondolom nem az űrben játszódik. Ezen válaszadást is köszönöm, de neki sem állok a földön játszódó tengeres filmeknek. Persze köszönöm a válaszaitokat, de akkor megfogalmazom egyszerűbben:- A most popular nem kell. Eddig ami lekötött a legjobban, és ami igazán bejött, az a Star Trek minden mennyiségben. Írok én egyet, amihez most jutottam hozzá, és mily' meglepő - sok Star Trek fan sem ismeri... "Star Trek - Horizon 2016". Kritikus létemre én valóban CSAK azt keresem, ami kell, a kizáró okokat, típusokat leírtam, a figyelmetlenség nem játszik. Eléggé foghíjas a magyar paletta, mert ez a nyomorult ország rengeteg elkészült jó filmre nem ad ki szinkronparancsot, amire egy egész műfajtábor éhezik. Sorozatok félig felvásárolva, sorozatok félkész szinkronnal, vagy balfaszul fordítva, agyoncenzúrázva, emiatt hülyeséggé vált tartalmi-értelemmel. Legalább mi fogyasztók tartsunk össze. Várom a további lehetséges válaszokat.
2020. jún. 2. 10:20
 8/27 A kérdező kommentje:
Kizárólag űr, űrhajó, térgörbület, fénysebesség (nem rakétás retro),idegen galaxysban (nem a miénkben), idegen fajok (lehetőleg nem amőbák bogárfejjel meg polipok mert ez a vicc kategória). Lehet felőlem akár 100% CGI, vagy teljesen CGI mentes is, csak gagyi, és animációs ne legyen pl asylum megoldások, és társai. Ezektől a falnak megyek.
2020. jún. 2. 10:29
 9/27 A kérdező kommentje:

Esetleg sorozat? Amiket láttam:

Firefly,

Eureka,

Andromeda,

Star Trek összes sorozata,

Battlestar Galactica,

etc.

Ilyesmik is jöhetnek, persze a leírtakat kihagyhatnátok. :)

2020. jún. 2. 10:35
 10/27 A kérdező kommentje:
Most a Continuum-ot fogyasztom.
2020. jún. 2. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!