Tudnátok nekem írni pár űrről vagy űr-utazásról szóló filmet?
A lényeg a történet, és a látványvilág is egyaránt. Ne legyen egyhelyben álló lapos nyugalmi a történet, mint pl a gravitáció, és semmiképp a ne ilyen marson meg holdon játszódó már unalmas legyen, amiben mókás fejű lények vannak, ami mára már vicc-kategória. Amiket ne írjatok, mert már láttam:
Napfény
Solaris
Halálhajó
Mars-Az utolsó napok
Mentőexpedíció
Mars mentőakció
Alien filmek
Űrvihar(2017)
Prometheus(2012)
Alien Covenent(2016)
Érkezés(2016)
Végjáték(2013)
Az Európa-rejtély(2013)
Elysium - Zárt világ(2013)
A galaxis őrzői (2014)
Valerian és az ezer bolygó városa(2017)
Csillagok között(2014)
Ragadozók(2010)
Riddick(2013)
Utazók(2016)
Serenity(2005)
Galaktikus útikalaúz stopposoknak(2005)
Riddick -A sötétség krónikái(2004)
Hold(2009)
Star Trek nagyfilmek, sorozatok mind a Picard is már ami eddig kész 2 évad.
Star Wars filmek, az újak is.
Sorozatokból annak örülnék a legjobban, ami nem a mi galaxysunkban játszódik! Magyarul ne a populáris-, és vicc kategóriából. Komolyabb látványvilág, illetve történet ésdekel, LEGFŐKÉPP legyen befejezett ha sorozat, ne félbehagyott, mert azokat alapból le sem töltöm. Előre is köszi! :)
"Apollo 13, A Kapcsolat, és társai meg pont abba a kategóriába tartozik, amit említettem, hogy ne írjátok. "
Na, akkor nézzük, mit is írtál!
"Ne legyen egyhelyben álló lapos nyugalmi a történet, mint pl a gravitáció, és semmiképp a ne ilyen marson meg holdon játszódó..."
Az apollo 13-at nem láttam, de mondd már el nekem, hogy a tiltásod mely része érvényes a Kapcsolatra? Lapos??? Marson-Holdon játszódna??
"Eléggé foghíjas a magyar paletta, mert ez a nyomorult ország rengeteg elkészült jó filmre nem ad ki szinkronparancsot"
Nem hiszem, hogy a "nyomorultország" meg a "jajjdeszaritt"-nek ebben a kategóriában lenne a helye, de ha ennyire nem tetszik itt, el lehet menni. Ha nem tetszik a főztöm, nem eszed, ilyen egyszerű. De én ép ésszel nem tudom felfogni, miért lesz attól "nyomorult" egy ország, hogy nem szinkronizálnak le minden szir-szart egy szűk rétegközönség kedvéért. Hány embert érdekel szerinted a star trek? Egy kezemen meg tudnám számolni.
Egyébként angolul megtanulnod és eredeti nyelven nézned a filmet luxus? Arra már nem futja, csak a hőbörgésre, hogy a kedvenc filmecskédet senki nem fordította le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!