Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok nekem írni pár űrről...

Sazarre kérdése:

Tudnátok nekem írni pár űrről vagy űr-utazásról szóló filmet?

Figyelt kérdés

A lényeg a történet, és a látványvilág is egyaránt. Ne legyen egyhelyben álló lapos nyugalmi a történet, mint pl a gravitáció, és semmiképp a ne ilyen marson meg holdon játszódó már unalmas legyen, amiben mókás fejű lények vannak, ami mára már vicc-kategória. Amiket ne írjatok, mert már láttam:

Napfény

Solaris

Halálhajó

Mars-Az utolsó napok

Mentőexpedíció

Mars mentőakció

Alien filmek

Űrvihar(2017)

Prometheus(2012)

Alien Covenent(2016)

Érkezés(2016)

Végjáték(2013)

Az Európa-rejtély(2013)

Elysium - Zárt világ(2013)

A galaxis őrzői (2014)

Valerian és az ezer bolygó városa(2017)

Csillagok között(2014)

Ragadozók(2010)

Riddick(2013)

Utazók(2016)

Serenity(2005)

Galaktikus útikalaúz stopposoknak(2005)

Riddick -A sötétség krónikái(2004)

Hold(2009)

Star Trek nagyfilmek, sorozatok mind a Picard is már ami eddig kész 2 évad.

Star Wars filmek, az újak is.

Sorozatokból annak örülnék a legjobban, ami nem a mi galaxysunkban játszódik! Magyarul ne a populáris-, és vicc kategóriából. Komolyabb látványvilág, illetve történet ésdekel, LEGFŐKÉPP legyen befejezett ha sorozat, ne félbehagyott, mert azokat alapból le sem töltöm. Előre is köszi! :)

2020. jún. 1. 13:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Apollo 13, A Kapcsolat, és társai meg pont abba a kategóriába tartozik, amit említettem, hogy ne írjátok. "

Na, akkor nézzük, mit is írtál!

"Ne legyen egyhelyben álló lapos nyugalmi a történet, mint pl a gravitáció, és semmiképp a ne ilyen marson meg holdon játszódó..."

Az apollo 13-at nem láttam, de mondd már el nekem, hogy a tiltásod mely része érvényes a Kapcsolatra? Lapos??? Marson-Holdon játszódna??

"Eléggé foghíjas a magyar paletta, mert ez a nyomorult ország rengeteg elkészült jó filmre nem ad ki szinkronparancsot"

Nem hiszem, hogy a "nyomorultország" meg a "jajjdeszaritt"-nek ebben a kategóriában lenne a helye, de ha ennyire nem tetszik itt, el lehet menni. Ha nem tetszik a főztöm, nem eszed, ilyen egyszerű. De én ép ésszel nem tudom felfogni, miért lesz attól "nyomorult" egy ország, hogy nem szinkronizálnak le minden szir-szart egy szűk rétegközönség kedvéért. Hány embert érdekel szerinted a star trek? Egy kezemen meg tudnám számolni.

Egyébként angolul megtanulnod és eredeti nyelven nézned a filmet luxus? Arra már nem futja, csak a hőbörgésre, hogy a kedvenc filmecskédet senki nem fordította le?

2020. jún. 2. 10:37
 12/27 A kérdező kommentje:
De ez is olyan ez a continuum, mint "szkindernek a cigánzene". Nem az, amit kerestem.
2020. jún. 2. 10:42
 13/27 A kérdező kommentje:
A Star Trek Picard pl nem jelent még meg szinkronosan, ergo angolul néztem. Ezt is írtam, persze nem szó szerint, de azthittem egy ekkora intellektussal már ez kikövetkeztethető volt, de akkor én kérek elnézést, ha már itt tartunk, mert sajna minden hsz-nek ez a vége. Beszólogatás-
2020. jún. 2. 10:47
 14/27 A kérdező kommentje:
Mások utasítgatása a "nem válaszadásra"? Ez most komoly?!? Törölheted, majd db-ből visszanézik, onnan nem tudod törölni. Helló van.
2020. jún. 2. 10:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Egy biztos, a 2001 Űrodüsszeiát nyugodtan kihagyhatod. engem inkább csak idegesített. :D
2020. jún. 2. 11:29
 16/27 A kérdező kommentje:
Belenéztem, engem sem fogott meg, de köszi szépen! Nincs baj az alacsony költségvetéssel, tudok olyan filmet, amit egy házi kammal rögzítettek, és kajak lesokkolt, nagyon jó volt. Más kategória. Ideglelés 1999-es. Mégis hozza a story a szintet. A minőséget és a többit meg nem lehet leszólni a film korából és a házilagosságából fakadóan. :)
2020. jún. 2. 12:06
 17/27 anonim ***** válasza:
a kérdező egy balek lehet a való életben, ostoba, és irritáló személy!!!
2020. jún. 2. 14:40
 18/27 A kérdező kommentje:
Ítélkezz csak! Felőlem lökheted orrvérzésig. Ez a Te bizonyítványod. :)
2020. jún. 3. 02:33
 19/27 anonim ***** válasza:
Ad Astra
2020. jún. 9. 21:37
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. jún. 10. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!