Egyes filmekben, sorozatokban miért vannak mostanában melegek? Csak engemet zavar? Te végignézed a jelenetet? Bocs ha rossz kategória.
Figyelt kérdés
Mint pl. a Sex education című sorozat. Jobban örülnél hogyha lány leszbikusok vannak a filmekben?2020. máj. 27. 20:20
21/36 A kérdező kommentje:
De amugy senki sem válaszolt nekem. Amikor meleg jelenet van a filmekben ami nem melegfilm akkor előreszoktátok hajtani? Vagy simán végignézzitek? :O
2020. máj. 27. 21:25
22/36 anonim 

válasza:

Átugrom, de minden szexjelenetet átugrok.
23/36 A kérdező kommentje:
Még a lányleszbikus és a hetero jelenetetek is? :O Mert nekem ezekkel nincs bajom.
2020. máj. 27. 21:31
24/36 anonim 

válasza:

Én az összeset undorítónak találom.
25/36 anonim 

válasza:

Én nem tartom undorítónak. Viszont vannak jelenetek, amiket undorítónak, nem a melegek miatt, hanem teljesen más okból. Nyilván nem ugrom át, lusta vagyok találgatni, hogy vajon meddig tart az a jelenet, plusz lehet valami fontosabb részletet kihagyok miatta.
26/36 anonim 

válasza:

Az erőszakos LGBT- illetve egyenlőségi propaganda miatt. Amiért ma már nem lehet kiadni egy szuperhősös filmet, egy Star Warsot vagy egy akciófilmet sem meleg, néger, ázsiai vagy épp erős egyedülálló/leszbikus nő karakter nélkül, akkor is ha totál semmi köze az adott történethez és rohadtul nem illik bele, csak megtöri a film sodrását és koházióját.
27/36 anonim 

válasza:

26: Hogy töri meg a film sodrását az, ha egy karakter fekete vagy ázsiai? Hogy erőszakos az az LGBT propaganda, amit direkt rövidre és alig észrevehetőre csinálnak, hogy a Kínai vetítéskor ki lehessen vágni?
28/36 anonim 

válasza:

Régen is voltak, csak most mindenképpen pozitív szereplőknek kell lenniük. De amúgy vannak nagyon meleg témájú filmek.
30/36 anonim 

válasza:

Annyira buta vagy... Ne haragudj, hogy ezt írom, de fáj olvasni, amiket írsz. Feltételezem még fiatal vagy, talán ennek betudható. Tekerd át, ha nem tetszik, de felesleges erről kérdést kiírnod, ha megfogalmazni sem tudod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!