Egyes filmekben, sorozatokban miért vannak mostanában
melegek? Csak engemet zavar? Te végignézed a jelenetet?
Bocs ha rossz kategória.
11/36 A kérdező kommentje:
Aha. De a leszbikus sokkal jobban bejönnek, és nem undorító nekem. De az a helyzet, hogy a fiúratyikat utálom a filmekben. De ha nem fehér ember van a filmben akkor nem zavaró nekem.
Mert léteznek melegek, szóval miért ne lehetne belerakni őket? Mert neked nem tetszik? A melegeknek meg igen, na putty. Nekik a hetero jelenetek undorítóak.
Szép a lány leszbikusok (miért, vannak fiú leszbikusok?) fetisizálása btw.
2020. máj. 27. 21:01
Sok eszed van...
Nem neked való az ilyen alkotás, ha ebből ennyit fogsz fel.
Ennyi erővel minek van benne ember? Ez kb ugyanilyen kérdés lenne.
Ha felfogod, hogy miről szól a sorozat, akkor tudod azt is, hogy melegek vannak a világban, így róluk/nekik is szól, nem csak neked...
2020. máj. 27. 21:02
Azért vannak benne melegek (akár két fiú, akár két lány), mert ők is ugyanolyan emberek, mint a heteró párok. Mindenkinek egyenlőnek kéne lenni nemtől, bőrszíntől és szexuális orientációtól függetlenül, ezért tesznek bele egyre többféle embert/párokat a filmekbe, hátha idővel elfogadóbbak lesznek az emberek. Csak sajnos mindenki ellenséges azokkal, akik mások, mint az illető.
2020. máj. 27. 21:04
15/36 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat! És ha ti nem szeretitek ezt nézni, mert undorító (sajnos ez van) valaki a fűrésztől undorodik valaki pedig a ratyiktól, akkor ti is előre hajtsátok a jelenetet? Amúgy csak szólok, hogy én a csajokra bukok.
15: oké, mi lenne ha nem "ratyi"-nak hívnád őket? Csak azért mert a saját nemükhöz vonzódnak nem kell kizárólag negatív jelzőkkel illetni őket. Gondolom te se díjaznád ha mindenki csak csicskának vagy f*szkalapnak szólítana téged.
2020. máj. 27. 21:10
17/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De azért írom ratyinak, mert ez nekem nem csúnya szó stb... De már volt ilyen hogy csúnya szavakat mondtak nekem, de nem nagyon foglalkoztam velük.
17: a "ratyi"-t sok ember negatív értelemben használja. "rossz" "szar", ilyen dolgokra mondjuk, hogy "ratyi". Szóval neked lehet, hogy nem csúnya, de másoknak az.
Mindenkinek mondanak csúnya szavakat, de ez nem jelenti, hogy negatív értelemben kell emlegetni egy egész népcsoportot, akik semmit nem tettek ellened.
2020. máj. 27. 21:20
19/36 A kérdező kommentje:
19: egy fokkal jobb, de nem olyan nehéz leírni azt hogy "meleg"
2020. máj. 27. 21:24
Kapcsolódó kérdések: