Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » DC vagy Marvel?

DC vagy Marvel?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok melyiknek van a legtöbb rajongója

2020. máj. 25. 21:26
A kérdező szavazást indított:
DC-t jobban szeretem
Marvel-t jobban szeretem
A DC-t imádom
A Marvelt imádom
Mindkettőt ugyanúgy szeretem
33 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőnél vannak olyan karakterek és történetek, amiket szeretek, és olyan karakterek és történetek, amiket nem. Ha különböző médiumokra kéne lebontani, akkor így nézne ki:

Képregények - döntetlen

Animációs filmek - DC

Animációs sorozatok - DC

Élőszereplős filmek - Marvel (az MCU filmek mondjuk fele, és az X-Men filmek mondjuk kétharmada)

Élőszereplős sorozatok - DC (Smallville, Gotham, Constantine, Lucifer)

Videójátékok - DC

Sorrendben a négy kedvenc hőseim így oszlanak meg a két kiadó között:

1. Illyana Rasputin / Magik - Marvel

2. Zatanna Zatara - DC

3. John Constantine - DC

4. Doctor Strange - Marvel

2020. máj. 25. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

DC. Képregényeket meg nem igen olvastam, habár már megvettem a Swamp Thinget.

Az előszereplős filmek nem annyira jönnek be, kivéve Man of steel és Wonder woman. Az animációsak annál jobban.

[link]

Illetve a Harley Quinn és Swamp thing sorozat.

2020. máj. 25. 22:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Én jobban szeretem a Marvelt,régen nagy DC rajongó voltam de megbántam hogy mindig azt mondtam ezt sose fogom megunni,a marvelnél nem fogom majd ezt mondani mert imádom és nem akarom megunni😀
2020. máj. 25. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs értelme méricskélni a kettőt, bár hozzám alapvetően a DC világa áll közelebb, leginkább Batman és a Vertigo-vonal miatt.

Filmek terén a DC legjobbjai (Nolan Batman trilógiája) magasan verik a Marvel összest, de a Marvel egyenletesebb minőséget hoz.

Melyik Swamp Thing-et vetted meg, az Alan Moore-félét?

2020. máj. 25. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
4. Igen, arról olvastam jókat.
2020. máj. 26. 01:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Marvel. Lényegesen sikeresebben nyúlnak egy-egy karakterhez, Wonder woman és Bale féle Batman-en kívül nem sok mindennel dicsekedhetnek, na jó ott van még Aquaman ami baromira tetszett. De minden mást szinte maradéktalanul elcsesztek. Ott van Harley Quinn, vagy Superman karaktere. A létező legtökéletesebb színészeket találta meg a szerep, erre mit tesznek? Előbbi karakterét elgáncsolják, utóbbiét pedig parkolópályára teszik, sőt olyat is hallottam hogy más kapja meg a szerepet. A Marvel eddigi fölénye nem volt kérdéses, de vajon az új fázis mennyire lesz erős?
2020. máj. 26. 05:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt én is csak ajánlani tudom, a(z akkor még) fiatal Moore talán első igazán zseniális sorozata.

2020. máj. 26. 14:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Istenem, ez olyan érdekes míg én a DC-t szerettem mindenki a marvelt imádta most meg pont fordítva😂😮

Meg az a sok véletlen eset mikor a tv mindig válaszol a kérdéseimre pont azt mondják a szereplok,meg mondjuk amilyen filmre gindolok néha pont az megy a héten,megérzek dolgokat a macskámnak semmi baja nem volt de éreztem hogy meghal és meghalt

Lehet szuperhős vagyok?😃

2020. máj. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!