Akik nézik/látták a S.H.I.E.L.D ügynökei, mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Én tegnap fejeztem be a 6.évadot,és nekem nagyon tetszett. Csak azt látom, hogy valamiért nem szeretik annyira a sorozatot, de miért?2020. máj. 13. 07:51
1/5 anonim válasza:
Remek sorozat, egy nagyon fontos része az egész Marvel Univerzumnak. Ha tervezed megnézni, csak ajánlani tudom, sok mindenre fény derül.
2/5 A kérdező kommentje:
Már befejezte, és alig várom a 7.évadot 😊
2020. máj. 20. 12:20
3/5 anonim válasza:
Legjobb sorozat, amit valaha láttam.
Sajnos már jövő héten vége a 2 órás fináléval. Ennyi volt.
Annyira szerethetőek a szereplők, a színészek, a stáb. Az interjúkon látszódik rajtuk, hogy ők tényleg szeretik egymást vagy csak jól megjátsszák. Elizabethnek már YouTube csatornája is van.
Sokan szeretik a sorozatot, csak ahhoz képest nem nézik elegen. A 7. évad is kételyes volt.
4/5 anonim válasza:
Én eddig 2 évadot lattam, és imádom .
Legjobb barátnőm utálja a marvel filmeket de mondtam h ezt a sorozatot kezdje el. És elkezdte és imádja ő is.
Nagyon ajánlom
5/5 anonim válasza:
Nagyon alul van értékelve pedig remek sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!