Rey vagy Marvel kapitány?
Ezért most tuti, hogy le fognak pontozni, de szerintem mint a ketten szuperek.
Marvel Kapitányban még sok fantázia van és remélem, hogy nemsokára már nem fogják ennyire utálni őt a rajongók. Sokan csak színésznőt nem bírják, másoknak meg másmilyen értelmetlen okuk van. Persze ez mindenkinek a maga véleménye.
Szerintem Rey története és az őt játszó Daisy is nagyon jó. Megértem azokat, akik utálják őt, mert nekik csakis az eredeti trilógia tetszik - hiszen azon nőttek fel - viszont néha már túldramatizálják az egészet.
Ha muszáj választani, akkor Marvel Kapitány, mert a képregényes háttere nagyon tetszik.
#11 Szerintem magát a castingot rontották el Marvel kapitány esetében. Én Brie Larsont csípem, mint színésztőt. A Kongban vagy épp a "A szoba" filmben is bírtam őt, de nekem konkrétan Marvel kapitányként nem jön be. Engem a kijelentései nem érdekelnek, meg az, hogy pont akkor jött ki a film, amikor volt a Mee too kampány.
Úgyhogy én inkább Reyt választanám kettejük közül, de egyiket sem utálom, nem idegesítőek számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!