Lányok! Szerintetek ki a legjobb pasi a Marvel-filmekből? Vasember, Amerika kapitány vagy Thor? (Vagy más? )
Figyelt kérdés
#pasi #Marvel #szuperhős #Vasember #Thor #Amerika kapitány #Tony Stark #Steve Rogers #Marvel-moziuniverzum
2020. ápr. 16. 14:42
1/8 anonim válasza:
Amerika kapitányt nem birom így ő nem. Thor tökre meghízott a végjátékra(tudom hogy forgató könyv és hogy csak szerkesztés miatt) de így taszító. Vasember meg már vagy 54 éves. Nem tudom hany éves vagy de szerintem ne fogylalkozz a pasikkal. Vagyis ne írj ilyen kérdést mert há khm. De ha már válaszra húztam a szán akkor vasember de azért khm.
3/8 anonim válasza:
Amerika kapitány szép. Thor szexi. Vasember jellemre a legszórakoztatóbb.
Egy estélyre Amerika kapitánnyal mennék, Thorral tölteném az éjszakát, utána viszont Vasemberrel bandáznék. :D
4/8 anonim válasza:
Áhhh...
Én a másra szavatok.
Lokiiiiiiiiiiiiiiiiii
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!