Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anakin miért fordult Ahsoka...

Anakin miért fordult Ahsoka ellen?

Figyelt kérdés
Ezt én egyáltalán nem értettem. Ahsoka sosem árulta el őt, és a 66-os parancs előtt már nem is találkoztak- Ráadásul Ahsoka már rég nem volt jedi akkorra. Vader mégis meg akarta őt ölni. Miért?

2020. máj. 8. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nagyon gyanús, hogy az összes eddigi választ ugyanaz adta, aki trollkodásból csinálja ezt.

Ahsoka Fulcrumként a Lázadás megszervezésében komoly szerepet játszott. Lázadó, a Birodalom ellensége. Miért ne akarná megölni?

2020. máj. 8. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Vaderként már lényegében minden jedi az ellensége volt. Ashoka ráadásul duplán, hisz ő még a Lázadókat is segítette.
2020. máj. 8. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fontos megjegyezni, hogy Vader nem akarta előszőr megölni, felajánlotta, hogy csatlakozzon hozzá, persze Ahsoka ezt visszautasította.

Továbbá itt már sok idő eltelt, az uralkodó teljesen leuralta Vadert, az eredeti trilógia dialógusaiból ezek később ki is derülnek. Nagy a hasonlóság Luke-hoz való hozzáállását tekintve, előszőr felajánlotta neki is, hogy csatlakozzon hozzá, aki ezt elutasította, majd pedig Luke lett a párharc kezdeményezője, akárcsak Ahsoka, aki meg akarta bosszulni Anakin "halálát".

Illetve Ahsoka előző válaszokban lévő tevékenységei is nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a Birodalom halálos ítéletet mondjon felette.

2020. máj. 25. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Vader gonosz volt. Obi-Want is meg akarta ölni, pedig apja helyett apja volt. Aki az ellensége volt azt megölte, vagy legalábbis meg akarta ölni.
2020. máj. 26. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!