A Star Wars-ban a 66-os parancs életbe lépésekor Cody és Rex is a jedik ellen fordult?
Figyelt kérdés
Nem véleményeket kérek, csak az válaszoljon aki tudja!2015. aug. 24. 12:35
1/26 anonim válasza:
Az ÖSSZES klón. Szóval igen, sajnos ők is...
2/26 anonim válasza:
Nem az összes. Az új Star Wars Rebels sorozatba a lázadók oldalán harcol néhány klón, aki nem teljesítette a parancsot. Rex is.
3/26 anonim válasza:
Az lehet, de az alap filmekben ez nem döntés kérdése volt, be voltak erre programozva a kezdetektől, agymosott zombikká váltak a jel után, nem tudtak ellenállni.
4/26 anonim válasza:
Rex és Wolffe tuti nem (lásd: Star Wars - Rebels). Cody viszont igen, mert az ep3-ban ő löveti le Obi-Want az Utapaun.
5/26 anonim válasza:
Rex és Wolffe valószínűleg elhitte amit Fives mondott a Clone Warsban... Ugye ő fedezte fel a chipet ami a klónok agyába van beépítve, és ami a parancsot végrehajtatja velük. Rexék minden bizonnyal még időben kioperáltatták magukból (persze titokban)
6/26 A kérdező kommentje:
#4:
Tényleg, igazad van. Most már én is emlékszek arra a momentumra.
#5:
Ez érdekes, nem is tudtam.
2015. aug. 24. 20:35
7/26 anonim válasza:
Az 5-ös vagyok :)
amit írtam csak egy feltételezés, de Rexék valószínűleg el fogják mesélni a Rebelsben, hogy mi hogy történt...
8/26 anonim válasza:
De várjatok már...valamit nem értek szóval magyarázzátok el. Mikor csinálták a 2-3 részt akkor már megvolt csinálja Rex,Cody profilja is??? Vagy őket a Star Wars Klónok Háborúja rajzfilmbe találták ki???
10/26 anonim válasza:
Cody szerepelt az ep3-ban, Rex csak a TCW sorozatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!