Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Robotzsaru 2-ben miért fordult...

Robotzsaru 2-ben miért fordult a bandája ellen?

Figyelt kérdés
Van egy rész a robotzsaru 2-ben amikor az a nagy robot amibe az egykori bandavezér agyát ültették leszáll a kamionról feltépi a garázsajtót és elkezdi mészárolni az ott üzletelőket. De ahogy ott szedi áldozatait,a romok alatt megtalálja a barátnőjét vagy mi... aki éppen a drogot spricceli bele a saját nyakába.A robot először nem bánjta sőt meg is mutatja az arcát egy kicsúsztatható monitoron.Még az egyik vaskezét is odanyújtja a nőnek aki immár megismerte főnökét. A csaj motyog valamit erre a robot arca dühösre vált és egy hirtelen mozdulattal kicsavarja a nő nyakát... A kérdésem az hogy mivel dühítette fel a nő a volt főnökét.Százszor megnéztem magyarul is de csak valami olyasmit mondott hogy "csodálatos lesz" vagy valami ilyesmi. Aki jobb megfigyelő mint én kérem írja le hogy mi történt akkor. Köszönöm....
2011. ápr. 21. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű:

Mielőtt meghalt, a csaj meg a kissrác cserben hagyták, külön menekültek a rajtaütéskor. Ez az egyik lehetséges ok. A másik meg az, hogy azt kapta parancsba az OCP-től, hogy öljön meg mindenkit, a szemtanúkat is. Ja meg amúgy is elég psycho volt a Cain emberként is.

2011. ápr. 23. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm hogy reagáltál.Igen igen az ok. Csak az hogy az Cain (robotként) először szinte udvarolt a csajnak de aztán semmiből semmi megvadult és letépte a nő fejét. Az érdekelne mivel dühítette fel Cain-t hogy ismét a programnak engedelmeskedjen.
2011. ápr. 23. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt különösebb kiváltó oka. Szélsőséges hangulatingadozásnak tudható be. Az az udvarlásos résszel nem értek egyet, ha megnézed a kijelzőn az arckifejezéseket, akkor inkább olyan mint egy gyerek. Felismeri a csajt: Jé itt egy katicabogár, de szééép. Aztán szétnyomja:D
2011. ápr. 23. 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt hiszem már megértettem ennek a szituáció lényegét.De komolyan.
2011. ápr. 23. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!