Az anime miért lett ennyire felkapott?
Lehet ,hogy Neked nemtetszik ,de Másnak tetszhet. Senki sem egyforma ,mindenkinek mást szeret. 🤷♀️
Sokkal finomabban is megfogalmazhattad volna a nemtetszésedet.
Különben is láttál már animét ?
Ha még nem láttál ,akkor hogy formázól rólla véleményt ?
Azt még hozzátenném ,hogy én sem nemszoktam animét nézni ,viszont nem is fujjolom le
Én csak azt kérdeztem, hogy nőtte ki magát.
Túlértékeltnek gondolom.
Ha szerinted félbénák a rajzok,akkor te még nem láttál igazán szép animációjú animét...
Azért népszerű,mert kb.minden embertípusnak van megfelelő témájú anime. Rengeteg kategória van. Sokan leragadnak annál,hogy ha rajzolva van,az már mese és gyerekeknek való. Engem rendszerint kiröhögtek a kollégáim,hogy "mesét" nézek felnőtt fejjel.. nem értenek hozzá,na. Valóban néztem már gyerekeknek valót is, de amiket leginkább nézek azokhoz felnőtt fej,de leginkább felnőtt lélek kell. Nem erőltetek rád semmit,de ha nem zárkózol el a témától én javasolnám,hogy keresgélj az érdeklődési körödnek megfelelő,szép animációjú animét és nézz bele. Hátha megfog. Persze csak ha érdekel. Ha nem,akkor csak engedd el. Én sem fikázom az idióta amcsi vígjátékokat pedig én azoknak nem látom értelmét..(Amerikai pite és társai..)
#7 +1
Sokan megakadnak ott, hogy rajzolt, gagyi (mitől gagyibb, mint egy Simpson család vagy Tom és Jerry??) meg hogy japánul ordibálnak benne. De nem ettől népszerű, hanem attól, hogy rengeteg témát dolgoz fel, olyan brutál jó és KREATÍV történetek vannak, hogy az ember füle ketté áll. Míg a filmet területén ha megnézed, sok film már csak remake vagy kopizza a másikat. Oké, az animéknél is megvannak a klasszikus darabok, meg fel lehet fedezni bennük hogy az alap megegyezik, de alapvetően annyira kreatív sztorikat tudnak kitalálni, sokkal nagyobb részletességgel sokszor, mint amit egy filmben látsz.
Szóval nem a kivitelezési mód miatt felkapott, hanem a sokrétű és színes történetvilága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!