Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mitől olyan felkapott a Sword...

Mitől olyan felkapott a Sword Art Online?

Figyelt kérdés
Megnéztem az első évadot és logikai hibáktól kezdve mindent találtam benne, olyan volt, mint egy összecsapott, rossz fanfiction. Mit szeretnek benne annyira az emberek?

2014. júl. 18. 03:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés. Nekem először a játék, a SAO miatt tetszett, de miután jött az ALO, már nem jött be (tündérek wtf). Aztán, ahogy átgondoltam, egyre kevésbé tetszett. Szerintem nem egy rossz anime, de túl van értékelve, mint a Shingeki no Kyojin (na, azzal és Erennel engem ki lehetne üldözni a világból). Egyiket se tudom, miért lett olyan felkapott. Mert anno a Bleach vagy a Naruto az oké, mert adták a TV-ben, van olyan korosztály, aki ezeken nőtt fel.

De rengeteg más, szerintem sokkal jobb anime nem volt ennyire felkapott és népszerű, bár lehet, hogy nem is baj, mert akkor a csapból is az folyt volna.

2014. júl. 18. 06:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Sword art online zseniálisan indult. Első 7-8 rész tényleg teljesen berántotta az embereket hogy nézzék és elterjedt hogy milyen jó. Csak ugye utána jöttek ezek a baromságok és tönkre is tették az egészet. Végignéztem de csak azért hogy megtudjam mi a vége de nem élveztem nagyon.
2014. júl. 18. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg az is közrejátszott, hogy ki/kik fordították. Gyakorlatilag a legnagyobb, legismertebb animés oldal(ak)ról van szó, amelyeknek piszok nagy a közönsége, és így láncreakciószerűen, ugyanúgy ismert és felkapott lesz egy-egy cím, mint ahogy a tévében leadottak.
2014. júl. 18. 11:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Ezt értem, igazából azokra voltam különösebben kíváncsi, akik elvakultan védik, minden apró részletben megkapaszkodnak, csak hogy vissza tudjanak vágni valamivel. Lehet, hogy a korábbi hozzászólók elrémítettek titeket a válaszadástól, mert itt nem áhítozás van, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, hogy ti miért szeretitek!
2014. júl. 18. 16:34
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

Én nagyon szeretem a Sword Art Online-t.

Sok oka van ennek de ezzel nem reklámozok vagy ilyesmi csak kifejtem a saját véleményem a sorozatról.

Először is: -Maga a téma választás zseniális. Hiszen ki nem gondolt már arra hogy a kedvenc játéka szereplője legyen vagy hogy annak a játéknak (vagy filmnek, sorozatnak,regénynek) a világában éljen. Személy szerint ez az én álmom is. Pontosabban egy ilyen sisak ami legalább a Sword art online-hoz hasonló élményt nyújt, mert lássuk be, nem lenne olyan akit ne érdekelne.

Másodszor: -A szereplők érzéseit remekül átadja a nézőnek az anime és nagyon jól eltalálták az egyénfejlődést is.

Elég csak összevetni a SAO előtti Kiritót és az Alfheim-es Kiritót. És egyébként a szereplők történetei is érdekesek.

Harmadszor: -Az egész sorozat piszok jól néz ki szerintem. Nagyon jól meg lett rajzolva az egész és a helyszínek eléggé egyediek.

Negyedszer: -Összességében az egész anime hangulata el lett találva. A kevéske humor és a harcok izgalma, a karakterek valóság iránti vágyából fakadó fájdalmuk és a szerelmek nagyon jól kiegyensúlyozzák egymást és nagyon jól ábrázoltak.

Ötödször: -Persze vannak hibái is a sorozatnak mint például Kirito hugának az érzéseit véleményem szerint kicsit keveset "forcíroszták" mert szerintem erről egy kicsit többet kellett volna beszélniük egymással még akkor is ha nem vér szerinti testvérek. Nem arról van szó hogy ellenezném az ilyen kapcsolatokat akár egy animében vagy mangában vagy a való életben de persze csak addig amíg tényleg szeretik egymást a felek mivel ha tényleg szeretik egymást akkor abba senki sem szólhat bele (Nem igaz?).

Meg talán az is a sorozat hibaszámlájára írható hogy csak keveset ábrázol a szereplők Alfheim incidens utáni életéből.

Ez mind csak az én véleményem és ahogy írtam nem reklámozok vagy ilyesmi és nem áll szándékomban elidegeníteni senkit ettől az alkotástól de én mégis ajánlom mindenkinek hogy nézze meg és elmélkedjen el róla egy kicsit ha teheti de ne csak a rossz oldalát írja le ha beszél róla hanem a jót is.

Itt megtalálható mindegyik rész és már el is indult a második évad úgyhogy NeverGearokat izzítani és kezdődjék egy újabb fergeteges utazááááááááásss (hahahahha XD hahahaha XD):

[link]

2014. júl. 18. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Igazából nem lenne rossz anime, ha mondjuk 20 rész helyett megcsinálják 50-be. De ez így enyhén szólva elkapkodott, átgondolatlan lett.

Szerintem sokaknak azért tetszik, mert a grafika valóban szép, meg hát ugye van benne láv..

2014. júl. 19. 11:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Valaki írta előttem hogy egyes animék azért népszerűek néhány vagy sok esetben mert egy "híres" fordítócsapat, sokak által látogatott oldalán jobbnak tűnik a kíváncsi szemnek egy egy anime. Van igazság abban amit mond de csak annyiban hogy egy jobban látogatott oldalon többen néznek bele, de attól még nem lesz népszerűbb hiszen egy anime értékét nem a felirat vagy a felirat készítő csapat adja hanem maga az anime. Akkor nevezhetünk népszerűnek valamit ha azt sokan ismerik és szeretik. Ha valaki ismeri de nem szereti akkor nem nevezhetjük ezen egyént rajongónak.

Egyszóval ha sok a rajongó (aki ismeri és szereti) akkor mondhatjuk a dologról hogy népszerű.

Ha hírnévről van szó akkor ott is erről beszélünk, leszámítva azt a tényt hogy az egyénnek elég ismernie a dolgot. Ha sok egyén is meri a dolgot akkor azt nevezzük hírnévnek azaz a hírnévhez nem kell hogy szeressenek csupán célszerű ha mégis pozitívan vélekednek a dolog iránt.

Én ezt a dolgot ,amit előttem említettek, így látom.

2014. júl. 19. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Higyjétek el, az SAO első évad egy rakat szar, ahogy van, Alfheim ahogy van, egy rakat szar, viszont a GGO már normális lesz.
2014. júl. 19. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jó volt látni megmutatták a mi lenne ha kérdést. :) (játékban élni és legalább volt egy kis tétje ami izgalmassá tette.) hosszabb jobb lett volna végüket eléggé összecsapták.
2014. júl. 19. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Én se értem, a sorozatban egyébként szerintem hatalmas potencál volt, de nagyon rosszul lett megcsinálva, első 9 rész tök jó, utána jön egy szánalmas romantikus rész 2-3 rész erejéig, amivel gyakorlatilag a két főhős kapcsolatát már kinyírták, mivel onnantól fejlődés nem lesz!

Utána meg 14-25 megint tök sz--lett, csináltak egy másik világot, amit már komolyan se lehet venni, mivel nem lehet meghalni, anno már nem is izgalmas a "játék".

Most meg jön a SAO II... WTF... MINEK? De tényleg teljesen felesleges... -.-

Én sajnálom, mert ebből akár még egy 100+-os anime is lehetett volna, ha nem minden "jót" az első 14 részbe tesznek bele.

Itt megjegyezném, hogy a 14. rész vége nekem nagyon tetszett és nagyon hangulatosra sikeredett... Kb. ilyesmi befejezést kellett volna, hogy kapjon hosszabb harcokkal,

történettel 14 rész helyett mondjuk 35 epizodos megvalósítással.

2014. júl. 19. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!