Mitől olyan felkapott a Sword Art Online?
Figyelt kérdés
Megnéztem az első évadot és logikai hibáktól kezdve mindent találtam benne, olyan volt, mint egy összecsapott, rossz fanfiction. Mit szeretnek benne annyira az emberek?2014. júl. 18. 03:27
11/13 A kérdező kommentje:
Az öcsém mondja nekem, hogy a ggo-ban kijavították az első évad hibáit, remélem, tényleg így lesz és lesz oka a hype-nak ._.
2014. júl. 22. 00:36
12/13 anonim válasza:
Hát már GGO 2. része jobb volt mint az egész ALO szar
13/13 anonim válasza:
Hát nekem úgy ahogy tetszik, mert az alapötlet az nagyon jó és az első jó pár rész az király volt és magavál ragadó. Az elején jól bemuttaták a valósághű reakciókat az pl tetszett h láttuk ki hogy reagál a történtekre. De nekem a szerelmi szál csalódás volt. Az elején Asuna egy menő szereplőnek látszott, a végére meg csak egy megmentendő objektum lett aki szinte tehetlen. És az alo az katasztrófa úgy ahogy van, az se jó h sugu beleszeret kiritoba (mi ez trónok harca?) attól még h megtudta h nem vérszerinti testvére nem következik h bele is szeret, nem? De a második évad az kellemes meglepetés volt, jó új karakterek jó helyszín ( bár a sao talán jobban de tetszett de ez is okés) hát és igen kirito lánynak néz ki de ezt még megbocsájtom. Szóval összeségében fantáziadús alapötlet kissé kihasználatlanul de én még reményeket fűzök a második évadhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!