Ki tud, és mit a Gun Gale online történetéről és kirito-ék szerepéről az animében?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 11:04
1/6 sasika12 válasza:
Én is merem a történetet nagyon szép és izgalmas de nem tudom pontosan mit szeretnél tudni .Kérlek fejtsd ki jobban.
2/6 A kérdező kommentje:
hát azt szeretném tudni hogy kirito-ék milyen fontosságú szerepet kapnak a GGO-ban illetve hallottan olyat is hogy kirito lányként fog szerepelni benne egy modul segítségével , és hogy ez igaz e? ezekre gondoltam
2014. júl. 4. 11:32
3/6 A kérdező kommentje:
de ha még lesz valami akkor küldök privátba , jó ? :)
2014. júl. 4. 11:36
4/6 sasika12 válasza:
Igen a karaktere lány lesz egy játék hiba miatt.Elméletileg hétvégén lesz magyarul nagyon várom mert SAO 1.évadát imádtam.
Elméletileg az is egy az SAO hoz hasonló világban játszódik de egy posztapokaliptikus változatában.
5/6 A kérdező kommentje:
én is úgy tudom most hétvégén lesz első rész magyarul , de találtam valami érdekeset A light novel szerint Kirito egy M9000es, ritka avatártípust kapott, mely kizárólag csak az extrém játékidővel rendelkező játékosok kapnak. Az avatár különlegessége ( és értéke o.o ) hogy nőies jegyekkel rendelkezik. TEHÁT!!! Kiritonak férfi avatárja van, csupán kicsit (nagyon) nőiesen néz ki
2014. júl. 4. 12:06
6/6 anonim válasza:
itt egy link már privibe elküldtem de ide is kirakom aki keresné [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!