Reálisan nézve egy bukás, én "jó"-nak kb 2 részig tartottam, aztán 6-7.rész után kezdte a nevetséges szintet ütni, majd 13.rész után a szánalmasan rosszat. Egyszerűen egy érdemtelenül felkapott anime, persze attól még tetszett, nekem is van olyan anime ami nagyon gyérül van kivitelezve vagy gagyi a története mégis tetszik. De ezt az overhype-t hatalmas túlzásnak tartom, a gagyi főszereplővel és a sablonos storyval együtt.
Fél éve minden hyper erről beszélt, most meg egy normális épp és igaz indokot nem tud senki adni hogy miért jó? Ez a nagy baj, animés téren is divat szeretés van... senki nem arra megy hogy a saját stílusát megtalálna hanem megy az árral, és ez baromi szomorú. Nyugodtan lehet lepontozni, de nem véletlenül megy mindig egy ilyen dolog animés téren bellül is, jelenleg a shingeki, előtte a sao, előtte a guilty crown, előtte a madoka... áhh
Azért a madoka fényévekkel a másik 3 felett van.
Ismerősöm aki olvasta a novelt azt mondta, hogy a GGO a történet fénypontja, szóval lehet meganimálják, bár még semmi hír nincs róla.
Én beleolvastam anno, szerintem egy logikátlan arc, tele megint felesleges hülyeségekkel.
Az tény hogy a Madoka mutatott újat, de volt benne főleg az első felében csomó idegesítő hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!