Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Vaják/Witcher sorozatról?

Figyelt kérdés

Én imádtam, kissé elfogult vagyok ezzel kapcsolatban, mert nagy rajongó vagyok.

De nekem Hanry Cavill nagyon adja, maga a film atmoszférája, eszméletlen.. A nyitó jelenetnél szinte orgazmusom lett. xd Brutál az a mocsár.. Annyira át adja a hangulatot.

Kökörcsint különösen szeretem a sorozatban, olyan szimpatikus és gyorsan szerethetően formálja meg a srác aki el játsza, szerintem nagyon tehetséges, szerintetek is? :D

2020. máj. 7. 05:53
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Borzalmas. Semmi köze az eredetihez, kezdjük ott hogy néznek már ki a szereplők? Pl. érdekelne hogy lett a gyönyörű, vörös hajú, vonzó Triss Merigoldból egy cigány jósasszony otthonkában, vagy a szintén amazon Ciriből egy kislány aki úgy néz ki mint Piroska, csak szürke köpenyben. Geralt is hiteltelen, hol a szakálla? Meg miért Superman játssza?

Botrány az egész. Szerintem aki rendezte, meg a jelmezeket tervezte és a szereplőket válogatta, azt se tudta mi készül. Szerintem összekeverték a Trónok harcával.

De amúgy is gyenge. A Mandalorian százszor jobb volt a tavalyi felhozatalból.

2020. máj. 7. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Nekem tetszett, habár elég sok hibája van. Szerencsére a sorozat készítője, Lauren Schmidt, normális embernek tűnik, aki hallgat a rajongóira (ellentétben a mai divatos hollywoodi húzással, ahol ha valakin kritizálja a sztorit vagy a megvalósítást, akkor az gyűlölködő, rasszista, homofób, hímsoviniszta troll, még akkor is, ha a kritizáló egy néger, leszbikus lány) és a későbbi évadokban kijavítja az errorokat. Szóval én szurkolok neki és a sorozatnak is, mert Geraltot és Yennefert és a bárdot is nálam nagyon eltalálták.

<3 https://www.youtube.com/watch?v=TcN8GCcAAkI&t=103s

A többiekkel inkább az a baj, hogy kevés játékidőt kaptak, de alapvetően passzol nálam mindenki.

Amit a legjobban szeretnék, hogy ne a Trónok harca nevetséges 5-8 évadairól vegyenek példát és ne utánozni próbálja Dumb és Dumbert vagy Shittywoodot, hanem váljon valami egyedivé.

Én összességében várom a következő évadot.

(A sorozat a könyveket adaptálja és nem a játékot.)

2020. máj. 7. 13:06
 3/7 anonim válasza:
100%

Egy kicsit úgy éreztem, hogy káoszos. Csapongott a történet ide-oda. Volt ugyan főszál, de az lassan haladt előre.

A látvány és az akciók tök jók voltak, rendben voltak.

A könyveket nem olvastam, lehet azért nem ismertem elég jól a Vaják világát ahhoz, hogy értékelni tudjam a sorit.

2020. máj. 7. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

"érdekelne hogy lett a gyönyörű, vörös hajú, vonzó Triss Merigold..."

Triss nem vöröshajú a könyvekben.

"vagy a szintén amazon Ciriből egy kislány"

a könyvek elején Ciri még a sorozatban levőnél is fiatalabb

"Geralt is hiteltelen, hol a szakálla?"

Geralt kifejezetten nem szereti a szakállat a könyvekben így nincs is nagyon neki sosem.

"Meg miért Superman játssza?"

Mert kifejezetten jól hozza és veled ellentétben ismeri is azt amiből készül a sorozat?

"Botrány az egész. Szerintem aki rendezte, meg a jelmezeket tervezte és a szereplőket válogatta, azt se tudta mi készül."

Itt te vagy az egyetlen aki nem tudja még mindig mi készült.

Nem,nem tökéletes sorozat,megvannak a hibái de ennyi hülyeséget is csak az hordhat össze akinek semmi köze sincs az eredeti műhöz.

2020. máj. 8. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:
4.-es szerintem az 1.-nek még a játékhoz sem sok köze van, nemhogy a könyvekhez. :D Szerintem a játékról is csak gameplayt láthatott.
2020. máj. 8. 18:39
 6/7 Arthur Morgan 1899 válasza:
66%
Szerintem nagyon jó imádom nemrég néztem meg másodjára de úgy vagyok vele hogy nem most kell elkezdeni szerindtem akkor lenne a legjobb megnézni az első évadot ha majd kijöna második. Én akkor még nem játszottam a játékkal de megnéztem és megjött hozzá a kedvem. Szerindtem a sorozat egy 10/9
2020. máj. 14. 14:18
 7/7 anonim válasza:
100%
Tegnap kattantam rá a sorozatra. Olvastam az összes könyvet és szerintem hozza a hangulatot. Bár a sok fekete szereplőt nem annyira értem, jó tudom hogy fantasy és nem európa, hiába a lengyel mondavilágból táplálkozik, de a deres ködös éghajlat jlaton kicsit idegenül hatnak a fekete szereplők. Pláne hogy a könyvekben azthiszem sehol nem szerepelt bőrszín.
2020. júl. 26. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!