Mi a véleményetek a The Witcher című sorozatról, megéri megnézni?
Én a 6. részig néztem.
"Mérges" vagyok miatta, mert lehetne ez sokkal jobb is.
Talán egyszer végigvergődöm, ha kijön a 2. évad.
Szerintem az a baja a sorozatnak, hogy GoT akar lenni és nem saját maga. Az első részben is már az a csatajelenet, ami eléggé logikátlan.
Ha nem akarna GoT 5-8 évad lenni, akkor lehetne jó is. Tényleg egy kicsit olyan, mint a GoT, csak az a baj, hogy nem az első évadára hasonlít, hanem a későbbi évadokra.
Hát ezek alapján nem tűnik elég jónak ahhoz hogy folytassam és köszi a válaszokat!
Egyébként elég feltűnő hogy próbál a GOTra hasonlítani viszont tény hogy a GoT utolsó évadai gyengébbnek tűnnek az elsőknél viszont nekem csak azt tűnt fel benne hogy el van kapkodva. Ennek ellenére a karakterek benne izgalmasabbak és érdekesebbek jóval mint a Witcherben és a történet is jóval igazibb és nekem a Witcher e mellett nagyon gyereseknek és erőltetettnek tűnik. Talán azért tűnhet ilyennek mert nem a GoT előtt nézem viszont az leszámítva is unalmas. Nekem ez a véleményem, a maga módján biztos jó de én inkább hanyagolom
A könyvekhez és a játékokhoz viszonyítva nem mondanám túl jó sorozatnak. Azoktól elvonatkoztatva egy tisztes közepes. Az 1. és a 3.rész szerintem kimondottan jól sikerült. A többi rész tipikus egynek elmegy kategória.
Sok helyen hibázik a sorozat, nem értem miért kellett konkrét eseményeket átírni/megváltoztatni, ha annak semmi indoka nem volt, és ez az átdolgozás közel sem olyan jó mint az eredeti (könyv) szerinti történet. Kifejteném bővebben mikre gondolok pontosan, de nem akarom senkinek sem elspoilerezni. A legnagyobb hiba az, hogy túl sok mindent akartak elmesélni, és túl sok karaktert akartak bemutatni kevés idő alatt. 8 rész ehhez túl kevés. Az egyetlen hibátlan dolog szerintem Henry Cavill mint Geralt.
Én azt ajánlanám, hogy legalább még a 3.részt nézd meg, ha nem tetszik, nagy eséllyel nem a "te sorozatod".
#9 Ez a másik amit nem értek, hogy miért nem csinálnak több részt? Értem én hogy költséges, de basszus 10-ből 9-szer még meg se jelenik az első évad de már csinálják a másodikat. A Mandaloriant is szánalmasan röviden elintézték (ez volt annak a sorozatnak az egyetlen hibája), úgy látszik ez a 8-as epizódszám valami mágikus dolog mostanság, pedig úgy tűnik pénz van több részre (a Mandaloriánból konkrétan most kezdték el már a 3. évadot forgatni, úgy hogy nemrég fejeződött be az első a második meg még több mint fél év mire kijön).
Szóval ezt nem értem, hogy ha van pénz meg érdeklődés miért nem tudnak hosszabb sorozatokat csinálni ahol normálisan ki lehet fejteni mindent. Mit kell összezsúfolni mindent egy rövid évadba?
Persze a Witcherrel nem csak ennyi a baj, de ez IS gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!