Ez depreszió? Nektek is van ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval amikor elkezdek nézni egy sorozatot, vagy akar egy könyvet olvasni, annyira beleélem magam vagy nem is tudom ott akarok élni. Hogy teljesen szomorú leszek magától sorozattol is. És nagyon rossz mert teljesen ráfüggök.2020. ápr. 30. 02:52
1/3 anonim válasza:
Nem depresszió. Csak simán érdekesebbnek találod azoknak a sorozatoknak a világát mint az életedet. Vigyél kicsit több izgalmat az életedbe. Utazz, próbálj ki új dolgokat. Ételeket, sportokat, ismerj meg új embereket.
És ne felejts el vonalat húzni a valóság és a sorozatok között.
2/3 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez van pedig esemény dús az életem, egyszerűen annyira aterzem az illető életét hogy teljesen beleelem magam és szinte olyan érzéseket vált ki belőlem mintha ott lennék, szerintem egyáltalán nem depresszió csak aterzed mi történik. Én nagyon szeretem ezt a tulajdonsagom mert sokkal inkább meglatom így a dolgok szépségét :)
3/3 anonim válasza:
A depressziónak lehet tünete hasonló, de önmagában ez nem jelenti egyáltalán, hogy depressziós lenne bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!