Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Terhesen súlyos depreszió és...

Terhesen súlyos depreszió és erős pánikbetegség volt valakinek?

Figyelt kérdés

Sajnos èn ebben a cipőben járok😣

Nagyon rossz a depresziom amit a szülészől való félelem váltott ki🙁

2020. febr. 26. 18:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus segít. A szülésből nem kell pánikot generálni, de egy szakember segít...
2020. febr. 26. 19:28
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

Engem évek óta gyógyszerrel kezelnek. 7 hónapos terhes vagyok. Szerencsére semmi rosszra nem gondolog, nem fordulok be.

Te nem voltál szakembernél?

Az idegesség es a pánikolás által kiváltott stressz árt a magzatnak.

2020. febr. 26. 19:54
 3/16 A kérdező kommentje:
Voltam pszichiáternél irt fel gyogyszereket de nem verem bevenni
2020. febr. 26. 20:12
 4/16 A kérdező kommentje:
*merem
2020. febr. 26. 20:13
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Mennyi idős terhes vagy? Hasonló cipőben jártam, egy korábban elvesztett magzat miatt. Végig tagadtam a terhességem, rettegtem, hogy szülés után, amikor oda akarják adni el fogom dobni, mivel azt éreztem ez nem az én gyerekem. :( Pont ezek miatt indított szülés volt, kiemelten szemmel tartottak végig. Persze végül minden jóra fordult. Közben jártam pszichológushoz, a szüléskor is ott volt. Mindenképpen tájékoztasd a szülésznőt/orvost az állapotodról.
2020. febr. 26. 20:50
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
És inkább vagy rosszul, amit megérez a baba? Én egész terhességem alatt szedtem, szedem. Előtte, mikor tervezgettük, szóltam a dokinak, váltottunk másikra. Nincsenek sötét gondolataim, nem sírtam eddig, nem volt depis korszakom és meg sorolhatnám. Ráadasul terhesség alatt jobban előjönnek ezek a szorongasos betegségek. Kellett volna szedned...
2020. febr. 26. 21:33
 7/16 anonim ***** válasza:
És igen, ahogy írta az előttem lévő, szólj a dokinak, szülésznőnek, védőnőnek is.
2020. febr. 26. 21:35
 8/16 A kérdező kommentje:

Pszichiaterem most állitott ki papirt amin a a szulestol valo felelem mistt csaszart javasol

Ezt elfogadják?

2020. febr. 27. 07:25
 9/16 anonim ***** válasza:
27%
Csaszar? Inkább ez, mint a szülés!? Az mitől lesz jobb? Jajj nem bántani akarlak, tudom milyen szörnyű, mert én is pánikbeteg vagyok, de meg tudtam szülni simán, mert közben eszedbe nem jut panikolni! Viszont császár után, amikor a baba is ott lesz, azt hogy fogod bírni??? Főleg ha szorongás lesz rajtad? Segíteni akarok csak, gondold meg!
2020. febr. 27. 10:50
 10/16 A kérdező kommentje:

Szorongás és a depresziom a szulestol valo felelem es a fajdalomtol felem valtotta ki

Ha csaszarral szülnék utána már nem szorongnak es eltudnam latni a picit

2020. febr. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!