Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a helyzet most a The...

Mi a helyzet most a The walking dead-el?

Figyelt kérdés
Az 5. évad táján leszakadtam a nézésben, eluntam, hogy nem látom az alagút végét. Lesz egyáltalán vége? Érdemes folytatnom? Köszi a válaszokat :)
2020. ápr. 28. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ott meguntad, akkor nem érdemes.

Akár itt gyakorin is szétnézhetsz a walking dead kulcsszó alatt, nincsenek jó véleménnyel róla az emberek, ahogyan én sem.

Nagyon elnyújtják és még legalább 2 évadot terveznek hozzá. Én úgy vagyok vele, hogy ha már elkezdtem, befejezem, de ajánlani semmi esetre sem tudnám. Az eleje jó volt kb 5-6 évadon át. De leginkább az első 3 évad, mostanra unalmas és vontatott lett. Van egy-két jobb rész, de ennyi.

2020. ápr. 28. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy milyen véget vársz. Nincs happy end, ahogy megoldás sem, a történet sem a vírusról szól vagy annak kutatásáról, gyógymód kereséséről. Mindenki fertőzött és halála után zombivá változik ha nem éri sérülés az agyát. A képregény és sorozat a megmaradt túlélők közül pár tucat életébe nyújt betekintést, akik küzdenek az életben maradásért, majd ők is idővel elesnek, meghalnak és átváltoznak vagy eltemetik őket. Nincs fény az alagút végén, ahogy megoldás sem lesz, mindenkire ugyanaz vár, amit már az első évadoktól kezdve tudunk. A sorozat csak egy betekintés az életük egy-egy szakaszába a halál előtt.
2020. ápr. 28. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az elején még legalább voltak benne zombis-menekülős-harcolós részek. Aztán jött ez a tökéletesnek látszó új élet, meg a kamuzombik és már túl sok embernek próbálják nyomon követni az életét, 1-1 részben csak pár embert mutatnak, vagy mindegyikét összezsúfolják és nem haladunk. Persze tök jó, ahogyan kicsit próbálják visszahozni a világvége előtti életüket, de így olyan erőltetett, plusz majdnem minden főszereplő lelép, köztük Rick, Glenn, Maggie, Morgan(bár ő a másikban van).

Most már csak azt várom, hogy megtegyék, amit ígérték:hozzák össze a két walking dead-et azzal még talán újraéleszthetik.

2020. ápr. 30. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!