The Walking Dead 8 évaddal mi a helyzet? Már forgatják? Lesz nyolcadik évad?
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 22:09
1/4 anonim válasza:
lesz, de egyre gagyibb évadról évadra már régóta. Ha az első évad is ilyen minőségű ett volna akkor biztos hogy már ott abbahagytam volna, de már nézem akkor is ha nem tetszik mert várom a csodát. amúgy vannak benne így is jó pillanatok, de már teljesen másról szól mint régen. A zombik már kb csak dísznek vannak, már nem okoznak semmi drámai dolgot. Az egész átment barátok köztbe. az emberek egymást irtják és lassan halad a történet.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyet értek. Én csak Negan miatt nézem. Abban az elmebeteg izében van valami ami azt mondja,hogy ezt nézni kell még nem szabad lemondani a sorozatról MÉG :D
2017. jún. 26. 22:27
3/4 anonim válasza:
ja Negan és Lucille a két kedvenc szereplőm :)
4/4 NUBocska válasza:
Elvileg október 22-én lesz a világpremier magyarországon pedig egy nappal később (legjobb tudásom szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!