Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez év április 11 óta nem...

Alphasource kérdése:

Ez év április 11 óta nem tudok a Videa-n filmet nézni mobiltelefonról. Másnál is ez a helyzet?

Figyelt kérdés
A film elindul, de csak 10 másodpercig van kép és hang, utána már csak hang. Újraindítás, előzmények törlése, sütik törlése, gyorsítótár törlése sem segít. Más filmeknél is így jártam. Valami használható információt szeretnék kapni, hogy ilyenkor mi a teendő. Köszönöm!

2020. ápr. 16. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
*Kedves felhasználók! Az NMHH koronavírussal kapcsolatban kiadott közleményével összhangban a Videa.hu szerkesztősége úgy döntött, hogy az internetes hálózat általános leterheltségének csökkentése érdekében 2020. március 19-én éjféltől HD (720p) és full HD (1080p) formátumú videókat nem szolgál ki. Az átmeneti időszak ideje alatt a feltöltött videókból sem konvertálunk HD (720p) és full HD (1080p) formátumverziót. Ez mindannyiunk érdeke, megértésedet köszönjük. *
2020. ápr. 16. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Nezzd gepen ha van lehetoseged.

laptopon nem tapasztaltam ilyet

2020. ápr. 16. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Telefonon nem szoktam nézni Videa-t, én laptopon szoktam. Ott egyszer tapasztaltam ilyet (az Instant családnál).
2020. ápr. 18. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem üzente, hogy már jó neki.
2020. ápr. 19. 08:57
 5/5 Luluka612 válasza:
Én is vagyok. Írtam az üzemeltetőnek, jött egy gyors válasz, kérdésekkel. Válaszoltam, azóta semmi.....
2020. ápr. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!