Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit jelent a torrent-en az,...

Mit jelent a torrent-en az, hogy HDTV?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 10. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

HDTV (High Definiton TeleVision)

Műholdadásból rögzített digitális forrás, minősége változó, adatai alapján négy változatot tart számon a scene:

1080i: "ahogyan a műhold sugározza" kódolása mpeg2, bitráta nagyon magas, hangminősége 5.1 ill. 2.0

720p: 1080i-ből kódolt változat, felbontása 1280x720, x264/xvid-el kódolva , alacsonyabb bitráta, kiváló képminőség, hang 5.1/2.0

HR-HDTV: "Half Resolution" felbontása 960x528, x264/xvid kódolva, hangminőség forrástól függően 5.1/2.0

HDTV: a legbutább verzió, minõsége közel a dvdripel azonos, 2.0 hanggal kódolva

[link]

2020. ápr. 10. 23:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Konyhanyelven az a minőség, amit a tv közvetít. Gyakran benne van a például a tv logója, de én olyannal is találkoztam, hogy a kép alján megjelent egy reklám. (Az én esetemben ez a Vikingek című sorozatnál fordult elő).

Jobban jársz ha WEB-DL formátumút nézel, azok mentesek mindenféle ilyentől, és a minőségük is jobb.

2020. ápr. 11. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!