Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER! Szerintetek mi az...

SPOILER! Szerintetek mi az Eredet vége?

Figyelt kérdés
Álmodik, vagy tényleg hazatér a családjához?
2010. júl. 26. 17:10
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
100%
ahogy én láttam a filmet, a végén elkezd ingadozni, így biztosan meg fog állni.
2012. dec. 2. 16:38
 22/33 anonim válasza:
96%
Ha emlékeztek a filmben elmondja hogy mielőtt elkellet menekülnie nem látta a gyerekei arcát mert elhalasztotta a pillanatot ezért az emlékeiből épített "börtönben" sem látta őket. De a film végén látta az arcukat ezért a valóságba került.
2014. jún. 24. 11:01
 23/33 anonim válasza:
100%
[link] itt a válasz :)
2014. aug. 24. 23:52
 24/33 hunbaloo válasza:
100%

Azon kívül, hogy hivatalosan is tény, hogy az eredeti forgatókönyv szerint megáll, van egy fontos momentum, amit az álom mellett szavazók elfelejtenek, és amit mi is tapasztalunk minden esetben, mikor álmodunk: mindig az álom közepébe csöppenünk bele. A film elején a repülőn elindul a muri, és a végén ugyanott ébrednek fel, ez így kerek, egy álomban ez így nem fordul elő soha. Van eleje és vége.

Különben Nolanék zseniális húzásának oka tök egyszerű: vannak realista meg idealista emberek, így mindenki másképp reagál majd a film végén.

2014. szept. 7. 16:16
 25/33 anonim válasza:

Több, mint 1 év után újra hozzászólnék a témához :)

Amikor Cobb legelőször megkeresei Eames-t, majd menekül az üldözői elől, Saito hirtelen feltűnik, hogy megmentse. Úgy értem, csak úgy odacsöppent, mint egy álomban.

Valamint nem sokkal később, Yusufnál is álmodnak (ha az előbbi feltételezésem igaz, akkor ez már a második szint), és amikor felébrednek, Cobb a fürdőszobában megpörgeti a totemet, de belép Saito és a totem leesik a földre. Ez az egyetlen olyan rész a filmben, ahol még Cobb sem tudja, hogy a valóságban van-e!

2016. jan. 9. 20:00
 26/33 anonim válasza:
Ja, és szintén a menekülés közben befut egy sikátorba, aminek a vége olyan szűk, hogy majdnem beszorul. Na, az inkább egy álomra jellemző, mint a valóságra.
2016. jan. 9. 20:25
 27/33 anonim válasza:
vagy megszivatta saját magát valahogyan hogy azt higgye hogy a valóságban van és nem az álomban..
2016. márc. 1. 01:10
 28/33 anonim válasza:
A férfi toteme a jegygyűrűje tudtommal. :D
2016. júl. 2. 23:43
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Osztom azt a élemény,hogy álomban van mert a gyerekek nem változtak semmit.

Az ember vágyuk a katarzisra es ez cobb katarzisa

2016. okt. 6. 22:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"A néző előtt is úgy sötétül el a kép, hogy a csiga még mindig pörög, így akár elképzelhető az is, hogy Leo az álomvilágban ragadt.

Ám a képzelgésnek most vége. Ugyanis Michael Caine, aki a filmben Leo apját alakította, a BBC rádiónak felfedte a titkot.

"Mikor én bejövök, a csiga eldől. Én mindig a valóságban szerepelek, sohasem az álmokban."

Nos, így már teljesen biztos, hogy az Eredet vége hepiend."

2018. jún. 27. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!