Szerintetek kik korunk leginkább túlértékelt rendezői?
#2 Kill Bill es Ponyvaregeny miatt megtobb tulertekelest is megerdemel
meg amiatt hogy tokeletes pszichopata kinezete is van (kivul belul az)
szoval? ilyeneket kell ertekelni tulzottan, nem azokat akik a sok idiota uj filmet kinyomjak
azok mik ha ezek (regiek) rosszak?
Köszönöm a válaszokat!
Én Christopher Nolan nevét mondanám, egyik filmjét sem éreztem annyira zseniálisnak, mint állítják, persze elképzelhető, hogy bennem van a hiba, de számomra sem az Interstellar, sem pedig a The Dark Knight nem nyújtott számomra maradandó élményt, mindkét film látványos, de a film megnézése után egyik sem lett meghatározó élmény, ami velem maradt.
Tarantino szerintem közel sem olyan "beteg", mint sokan állítják, inkább mondanám nyersnek, gyerekesnek és túlzónak, de ezzel együtt kedvelem, látszik, hogy rengeteg inspirációt merített a legkülönbözőbb műfajokból, stílusokból. Mondhatni a saját filmes élményeiből építkezve alkot valami sajátosat (legalábbis mai közegben), olyan filmeket alkot, amiket ma már nem igazán láthatunk a mozikban. Viszont őt is tekinthetjük túlértékeltnek, ráadásul a rajongói bázisa is kiállhatatlan tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!