Miért van az, hogy egyes filmek egyes jeleneteit kivágják a tv-ben?
Figyelt kérdés
Most néztem a jurassic park 2-t és kivágták amikor megeszik Eddiet a t-rexek.2020. febr. 26. 19:56
1/7 anonim válasza:
Korhatár-besorolás miatt elsődlegesen, másrészt adott országok kulturális/vallási/akármilyen norma szerinti cenzúrája.
2/7 anonim válasza:
Az első jól írja, illetve időt csinálnak a reklámblokknak.
3/7 anonim válasza:
Most nézem én is:D kérdés: hogy halt meg a legénység a hajón a végén???
4/7 anonim válasza:
"hogy halt meg a legénység a hajón a végén???"
Na ezt még maguk a készítők vágták ki. Eredetileg pár raptor is felszökött volna a hajóra a T. rexen kívül, és ők dézsmálták volna meg a legénységet. Csak a raptorokat kivágták a jelenetből, a halott legénységet viszont benne hagyták, emiatt az egésznek nem lett semmi értelme.
5/7 anonim válasza:
Nem érdekli őket hogy a történet kárára megy, őket csak a reklám érdekli. Amúgy a hülye korhatárbesorolás miatt van, mintha bárkit izgatna.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez csak egy példa volt. Több filmnél észrevettem már. De most már vilagos hogy mit miért. Köszi.
2020. febr. 26. 23:17
7/7 anonim válasza:
...és vajon azt miért vágták ki a Dumb és Dumberből, amikor a tolószékes öreglány kirabolja Jim Carrey-t? Nem durva és nincs sem kulturális, sem vallási vonatkozása. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!