Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem rontották el a...

Pegazus98 kérdése:

Csak szerintem rontották el a Naruto végét? Ez a befejezés katasztrofális volt. Legalábbis nekem. 9 éves korom óta amikor még a Jetix kezdte sugározni a napom csúcspontja volt, hogy megnéztem a részeket később neten végig néztem az összeset

Figyelt kérdés

Az első dolog a fillér részekkel nem is lett volna semmi baj, ha nem a háború kellős közepén tettek volna be a chunnin vizsgát a Kaguyás vissza emlékezés viszont szerintem zseniális volt.

Annyira el lett húzva a történek érdektelen fillérekkel amikor Narutonak a robot klónja megtámadja Konohát nevetéset csinált a sorozatból ezzel a szerző szerintem

Narutonak vissza kellett volna emlékeznie az utolsó részben Jirajja senseire Sasukénak Konohában van az otthona ez a semmilyen lezárás meg 720 részen keresztül vártuk, hogy Naruto Hokage legyen és a Borutoban lesz Hokage csak? ennél a Borutonál nevetségesebb sorozat pedig a világon nincs amennyire egy Csodálatos Anime volt a Nruto nem túlzok több részénél izgultam izzadva sírtam mint egy kisgyerek így elrontani ezt a csodát bűn volt..

Szerintem! Én nagy rajongója vagyok a sorozatnak még így is most nézem vissza a részeket a ti véleményeitekre bvagyok kíváncsi akik végig nézték

2020. jan. 10. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A háborúban egyedül a Sasuke-Itachi szálat tudtam értékelni, szükségtelennek és erőltetettnek éreztem Madara meg Kaguya belekeverését a sztoriba. Pain környékén indult meg a hanyatlás, rohadt unalmasra sikerült a Shippuden második fele. Ezt úgy írom, hogy a fillereket átugrottam, szóval fogalmam sincs, milyen robot klónról meg Chunin vizsgáról beszélsz.
2020. jan. 10. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Engem is el szomorított a béna befejezés... Naruto vs pain harcoktól egyre romlott a sorozat... Rajzban, történetben...
2020. jan. 10. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
93%
Hogy lett volna Hokage egy geninből észnél legyetek már! És kérném, hogy ne használjátok a "fillér" kifejezést! Tudjátok, mi az a fillér? A forint váltópénze volt 1999-ig. Ti évek alatt sem tudnátok összehozni egy anime részt, szóval a "fillér" kifejezés rohadt nagy sértés minden közreműködőre nézve. A filler a helyes kifejezés. Ha már mindenáron le akartok szólni egy részt, ezzel a szóval tegyétek. Egyébként már rájöhettetek volna, hogy milyen célt szolgál a filler. Azért van, hogy ne havonta jöjjön ki egy rész, amiért az anime utoléri a mangát, és nem tudnak haladni. Tehát a fillerek azért vannak, hogy a magukat "fan"-nak tituláló birkák, mint ti, ne sírjanak, hogy nem jönnek a részek. De ha 3 havonta jönnek ki egy rész, mert 12 filler rész filler nélkül kb. ennyi idő kihagyást jelentene, akkor meg nyavalyognátok, szóval be lehet fogni. Ha nem tetszik, olvassátok a mangát. Egyébként megjegyzem, hogy a Mecha Naruto nincs benne a mangában, és mint filler, az nem a szerző ötlete volt. Gondolkozz, mielőtt konkrét személyt fikázol. És a Boruto is van olyan jó anime, mint a többi, csak úgy akarták csinálni, hogy valamennyire azoknak is érthető legyen, akik nem ismerik az eredeti sorozatokat. És emiatt sokan nem tudnak azonosulni a karakterekkel, vagy nem értik őket. A fillerek sem olyan rosszak általában, és a sztori részek közt némelyik nagyon is epic lett, és ilyen téren kellemesen csalódtam.
2020. jan. 11. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!