Csak szerintem rontották el a Naruto végét? Ez a befejezés katasztrofális volt. Legalábbis nekem. 9 éves korom óta amikor még a Jetix kezdte sugározni a napom csúcspontja volt, hogy megnéztem a részeket később neten végig néztem az összeset
Az első dolog a fillér részekkel nem is lett volna semmi baj, ha nem a háború kellős közepén tettek volna be a chunnin vizsgát a Kaguyás vissza emlékezés viszont szerintem zseniális volt.
Annyira el lett húzva a történek érdektelen fillérekkel amikor Narutonak a robot klónja megtámadja Konohát nevetéset csinált a sorozatból ezzel a szerző szerintem
Narutonak vissza kellett volna emlékeznie az utolsó részben Jirajja senseire Sasukénak Konohában van az otthona ez a semmilyen lezárás meg 720 részen keresztül vártuk, hogy Naruto Hokage legyen és a Borutoban lesz Hokage csak? ennél a Borutonál nevetségesebb sorozat pedig a világon nincs amennyire egy Csodálatos Anime volt a Nruto nem túlzok több részénél izgultam izzadva sírtam mint egy kisgyerek így elrontani ezt a csodát bűn volt..
Szerintem! Én nagy rajongója vagyok a sorozatnak még így is most nézem vissza a részeket a ti véleményeitekre bvagyok kíváncsi akik végig nézték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!