Lehetséges lenne mégis, hogy életben maradt?
Figyelt kérdés
Megmondták a Végjátékban, hogy csak a csettintéssel eltávozott embereket tudják visszahozni, viszont Hulk olyasmit is mondtott, hogy megpróbálta visszahozni Natashat... szóval lehetséges lenne?
2020. jan. 1. 23:24
1/3 anonim válasza:
Nem maradt életben.
Egy az, hogy nem lenne súlya a történteknek, így jó, ahogy van.
A másik pedig, hogy (elvileg) nem tér vissza az önálló filmjén kívül Scarlett Johansson.
2/3 anonim válasza:
Mondta, hogy próbálta, de nem sikerült.
Amúgy szerintem már csak az idén érkező Fekete Özvegyben lesz Natasha. Utána már Yelena Belova lesz az új Özvegy. (Aminek én kimondottan örülnék.
3/3 anonim válasza:
Ez a teória hülyeség. Nem tudom ki találta ki de nem volt a helyzet magaslatán. A film elég egyértelműen bemutatta mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!