Az életben metált hallgatok, mégis álmaimban hegedűn van az aláfestés. Miért?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez adottság-e, de álmaiban mindig másmilyen zenét hallok. Néha meg is marad a fejemben, amikor szerencsém van, olyankor le tudom írni. Általában nem bonyolultak nagyon, de nem is olyan rémegyszerű.
A lényeg, hogy nincs ellenemre a klasszikus zene, de csak ritkán jut eszembe, hogy hallgassak. Ilyenkor általában hegedűműveket hallgatok, de havonta köbö egyszer. Metált akkor hallgatok, amikor csak alkalmam van, tehát úgy egész nap.
Akkor miért nem könnyűzenei aláfestés van az álmaimban?
2012. jún. 9. 23:16
1/3 anonim válasza:
igy sikerül. nem gondolkoztál még zenélésen? rengeteg rock és metálkedvelő játszik nagyzenekarban :)
2/3 A kérdező kommentje:
Zenélek én non-stop, de nem lenne türelmem megtanulni hegedülni.. :D
2012. jún. 10. 12:01
3/3 anonim válasza:
szereted a metált..de a szíved inkább a klasszikushoz húz! a zene sok mindenre megtanítja az embert!:) nem csak zeneiskolai tanárok vannak akik tanítanak hegedülni. nem kell vizsgákra járnod..van aki pénzért megtanít téged biztos és az is épp olyan. én megkeresném a helyedben a kérdésedre a választ:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!