Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi az ami nem tetszett a Star...

Mi az ami nem tetszett a Star Wars 9-ben?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az újraélesztésekre, vagy a teleportáló lézer kardra vagy épp a szappanopera storyra.

2019. dec. 19. 21:22
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
26%

A végén az a csókjelenet szerintem felesleges éz oda nem illő volt.

Ezen kívül szerintem nem volt gond a filmmel. Talán lehetett volna valamivel hosszabb hogy néhány történetszál több hangsúlyt kaphatott volna.

2019. dec. 19. 22:38
 2/40 anonim ***** válasza:
42%
Kronológiai sorrend ha palpatin unokája akkor a 40 es éveibe kellene járnia reynek. Az újraélesztések bár szerepelt a kánonban de ezt csakis plagueis ( palpatine mestere ) tudta végrehajtani
2019. dec. 19. 23:33
 3/40 anonim ***** válasza:
83%
Ebben a kommentben kifejtettem hosszabban: [link]
2019. dec. 19. 23:33
 4/40 anonim ***** válasza:
38%

"Kronológiai sorrend ha palpatin unokája akkor a 40 es éveibe kellene járnia reynek. "

Miért is?

2019. dec. 19. 23:41
 5/40 anonim ***** válasza:
84%
#4 a hetedik rész az endor csata után 30 évvel játszódik amiben rey 19 éves kylo meg 30 . Palpatin 90 éves volt mikor anakin a motortérbe hajítva megölte. Rey szülei meg elég fiatalok voltak mikor ki lettek végezve tegyük őket 30 év körülire, szóval legjobb esetben is palpatin 80 év körül csinált volna gyereket?
2019. dec. 20. 00:25
 6/40 anonim ***** válasza:
57%

Olvastam korábban a kiszivárgott sztorit (hallom hogy minden pontja bejött), már akkor eldöntöttem hogy erre a szemétre nem érdemes se pénzt se időt se energiát szánni (pedig Star Wars-on nőttem fel mint oly sokan mások). Nézve YouTube-on az elégedetlen reakciókat azoktól akik látták azt kell mondjam igazam volt. Tele van SJW propagandával és logikátlan hülyeséggel (az Utolsó Jedik ehhez képes semmi volt pedig az is megérne egy misét). Eleve az hogy Palpatine egyszer csak él (ezzel Anakin áldozatát téve semmissé) egy nagy kérdőjel a számomra. Meg az hogy egyszer csak kiderül Rey mestere igazából nem Luke volt hanem Leia (Miért is tanítaná a mindentudó-mindenható női főhőst egy férfi? Még mit nem). De a legnagyobb agyf.sz a számomra az amikor Rey csak úgy eldönti ő mostantól egy Skywalker. WTF?

A film körül is sok botrányos dolog történt: George Lucas ki volt tiltva(!) a premierről (WTF?? főleg azután hogy a végére még be is segített a filmben pedig nem lett volna rá köteles), a Disney-nél megint a rajongókat hibáztatják mert nem tetszik nekik amit ők kutyultak, egyik vezető azt mondja lesz másik trilógia, erre az ő felettese azt mondja nem lesz, leforgatnak egy rakás jelenetet Hayden Christensen-nel (aki Anakin-t játszotta az előzmény-trilógiában) erre abból semmit nem raknak a filmbe, a tipikus céges bullshit lengi körül az egész Disney-t.

Undorító az egész, és ezt úgy mondom hogy annak idején nekem még a Klónok támadása is tetszett.

2019. dec. 20. 02:32
 7/40 anonim ***** válasza:
28%

"A film körül is sok botrányos dolog történt: George Lucas ki volt tiltva(!) a premierről (WTF?? főleg azután hogy a végére még be is segített a filmben pedig nem lett volna rá köteles)"

Hát aki a fake news-ból tájékozódik, azt nem csodálom, hogy ekkora baromságokat ír xDDDD

Lucas nem volt ott a premieren. Ez rohadtul nem azt jelenti, hogy ki lett tiltva, ezt csak a TLJ utálói találták ki, hogy hergeljék a népet.

A végén lévő besegítés szintén kamu. Már áprilisban elmondták hivatalosan, hogy Lucast bevonták a konzultációkba, tehát már az elején ott volt a produkciónál. Nem volt itt tehát semmiféle "végső besegítés"

Az külön mókás, hogy úgy ekézed a filmet, hogy nem is láttad, hanem idióta youtube-os megmondóemberek véleményére alapozol. Az RT alapján egyértelműen pozitív a nézők reakciója.

Piros Kalapács: elképzelhető, hogy nem természetes úton fogant a gyerek.

2019. dec. 20. 12:09
 8/40 anonim ***** válasza:
74%

Erőltetett lezbikus jelenet. Palpatine azt akarja Rey ölje meg mert akkor átkerül a sötét oldalra, Rey ellenáll, de mikor 10 perc múlva öli meg az rendben van. Anakin története aköré épül, hogy megtudja hogyan menthetne életet az erővel, ez a két szerencsétlenség meg csak úgy a semmiből hirtelen tudja. Palpatin felesleges felélesztése, ezzel végképp semmissé tettek mindent, amit az eredeti felmekben elértek.

Naphosszat lehetne sorolni. Ez van, ha a lucasfilm élére egy ostoba liát tesznek, akinek annyi esze sincs, hogy egy trilógia elkezdése előtt legyen egy átfogó képe a történetről, ráadásul más-más rendezőknek adogatja az epizódokat, szimpátia alapon. Mert jj és rian is tehetségtelen igenemberek, akik úgy nyalták fel magukat oda, ahol most vannak. Remélhetőleg a mikiegér tanult az esetből és a következő trilógiánál, mert biztosan lesz, már előrelátóbb lesz.

2019. dec. 20. 12:27
 9/40 anonim ***** válasza:
34%
Nekem a közönség negatív tagjainak a hozzáállása nem tetszik.
2019. dec. 20. 12:29
 10/40 anonim ***** válasza:
84%

A leszbi jelenet, palpatine magyarázat nélküli visszahozása, meg az úgy az egész egy katyvasz volt. Nem volt nézhetetlen, de kb. a Solo szintjét érte el

5/10

2019. dec. 20. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!