Én bojkottáltam, az előzőek annyira felháborítóan rosszak voltak.
50 évig tartott a bojkott, 2070. januárjában megnéztem, és aztán visszautaztam az időben, hogy elmondjam neked, hogy nem bántam meg.
Ja és SPOLER: jar-jar binks Rey apja.
Én is láttam
SPOILER:Snoke Rey anyja
Amúgy szerintem, az eddigi hírek/szivárgások/bejelentések alapján olyan lesz, mint anno a Sithek Bosszúja volt.
Egy gyenge 1-2 után megpróbálja menteni a menthetőt
Legalábbis erre utal, hogy végre nem erőltetik ezt a "felejtsük el az eddigi történeseket, zárjuk le a múltat" dolgot, hanem merítenek az előzmény trilógiából is. (itt most konkrétan a vívásra gondolok)
Én bízok Abramsben, az ep 7 szerintem teljesen oké volt, attól eltekintve, hogy elképesztően sekélyes és önismétlő, meg Rey karaktere már ott is irritáló volt, a problémák nagy része a 8. résszel jött be. Remélem sikerült észrevenni, hogy a nézőkre jó, ha figyelünk, mivel belőlük kapjuk a pénzt és elvileg a filmek is nekik készülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!