Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt Aki látta a star wars...

Van itt Aki látta a star wars 9et, tényleg olyan rossz film lett?

Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 09:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"Adtam egy előrejelzést arra, milyen vélemények lesznek és miért."'

Egyértelműen leírtam hogy olyan írjon aki látta a filmet. Miért olyan nehéz ezt felfogni?

2019. dec. 20. 08:57
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Nekem tetszett. Jók voltak a poénok.
2019. dec. 21. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Én már láttam. Szerintem az új trilógia legjobb része. Ezzel az új sorozattal igazából egy baj van. A rettenetesen rossz történet mesélés, amit a 7. résznek köszönhetünk. A 7. rész rosszul kezdet bele az egészbe és a 8. rész egyik fele arról szólt, hogy magyarázza, aminek már ott le kellett volna esnie, a másik fele, meg időhúzás volt és így a történet lassan jut el a 9. részhez, amit jobban fel kellett volna vezetni, hogy rendesen kitudjon bontakozni a dolog. Így a 9. résznek a fele kb. elsőre le sem fog esni sokaknak, ráadásul egy csomó érdekes dologról nem kapunk kellő információt, mert sok mindent kellene egy filmbe sűríteni. De még ezzel együtt is, szerintem a legérdekesebb rész a három közül. Én biztosra veszem, hogy most sokan lefogják húzni, de amikor majd leülepszik a film és újranézik az emberek, már tetszeni fog nekik. (Pont fordítva, mint a 7. rész esetében. Amit megjelenésekor sokan agyon hypoltak, hogy milyen jó film, jobb, mint az előzmény trilógia, pedig én már akkor mondtam, hogy rettenetes volt.) A 9. rész közel sem tökéletes, de a hibái alapvetően az előző két filmre vezethetők vissza, azon is belül leginkább a 7. részre. Én nagyon sajnálom, hogy csak a 9. részre szedték igazán össze magukat. Ezt a történetet ez alatt a 3 rész alatt sokkal érthetőbben, érdekesebben és epikusabban is ellehetett volna mesélni. pl.:A Sithekről, a Jedikről, a diádról, a Ren lovagokról stb. sokkal több infót kellett volna kapnunk, nem az utolsó részben pár szóval felskiccelni, hogy akkor mi is van.
2019. dec. 21. 20:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy rossz, Palpatine miért él? Rég meghalt.
2019. dec. 26. 10:37
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Remek lett, minden várakozásom felülmúlta. Méltó lezárása a trilógiának és az egész Skywalker-vonalnak, minden percét élveztem.
2019. dec. 30. 22:37
 16/19 Wadmalac ***** válasza:
56%

"Egyértelműen leírtam hogy olyan írjon aki látta a filmet. Miért olyan nehéz ezt felfogni?"

És el kellett olvasnod egy kommentet, amiben valaki még nem látta. Borzalmas. Biztos belehaltál.

De másnak, aki még nem látta és olvassa, esetleg lehetett értéke annak, amit írtam. Ha neked nem hasznos, tojok rá, ha másnak az lehet.

Amúgy most, két megnézés után (és ez is inkább a többi olvasónak szól nem NEKED, mert te nem igazán érdemled meg) én annyira nem húznám le.

Sajnos érződik rajta a kínszenvedés, ahogy megpróbálták a hagyományos mederbe visszaterelni a történetet az utolsó jedik formabontó lépései után.

És nem tett jót neki.

Mindehhez meg behoztak egy kupac olyan új csodálatos jedi-képességet, amiről soha, semelyik részben nem volt szó, sajnos már fantasy-s varázslós szinten, ez számomra elrontotta a dolog ízét.

A fő baj, hogy a film nem lett egy egységes egész.

Nincs igazi felépülése, nincs folyamatos fokozódása, ezért a grandiózusra szánt végjelenetek nem durrannak olyat, mint kéne.

2020. jan. 13. 07:13
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
Köszönjük hogy a Szirmai kritikájat leirtad. Saját gondolat volt?
2020. jan. 13. 07:26
 18/19 Wadmalac ***** válasza:
56%

"Köszönjük hogy a Szirmai kritikájat leirtad. Saját gondolat volt?"

Ki az a Szirmai?

Ez az én véleményem.

Ha másé is ez, az nem az én bűnöm.

2020. jan. 13. 13:43
 19/19 Wadmalac ***** válasza:
56%

Amúgy voltak tényleg jó részei.

Csak sajnos nem állt össze.

2020. jan. 13. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!