Van itt Aki látta a star wars 9et, tényleg olyan rossz film lett?
"Adtam egy előrejelzést arra, milyen vélemények lesznek és miért."'
Egyértelműen leírtam hogy olyan írjon aki látta a filmet. Miért olyan nehéz ezt felfogni?
"Egyértelműen leírtam hogy olyan írjon aki látta a filmet. Miért olyan nehéz ezt felfogni?"
És el kellett olvasnod egy kommentet, amiben valaki még nem látta. Borzalmas. Biztos belehaltál.
De másnak, aki még nem látta és olvassa, esetleg lehetett értéke annak, amit írtam. Ha neked nem hasznos, tojok rá, ha másnak az lehet.
Amúgy most, két megnézés után (és ez is inkább a többi olvasónak szól nem NEKED, mert te nem igazán érdemled meg) én annyira nem húznám le.
Sajnos érződik rajta a kínszenvedés, ahogy megpróbálták a hagyományos mederbe visszaterelni a történetet az utolsó jedik formabontó lépései után.
És nem tett jót neki.
Mindehhez meg behoztak egy kupac olyan új csodálatos jedi-képességet, amiről soha, semelyik részben nem volt szó, sajnos már fantasy-s varázslós szinten, ez számomra elrontotta a dolog ízét.
A fő baj, hogy a film nem lett egy egységes egész.
Nincs igazi felépülése, nincs folyamatos fokozódása, ezért a grandiózusra szánt végjelenetek nem durrannak olyat, mint kéne.
"Köszönjük hogy a Szirmai kritikájat leirtad. Saját gondolat volt?"
Ki az a Szirmai?
Ez az én véleményem.
Ha másé is ez, az nem az én bűnöm.
Amúgy voltak tényleg jó részei.
Csak sajnos nem állt össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!