En vagyok az eggyetlen akit irrital, hogy milyen szar a Tokyo Ghoul masodik evadja? (Anime)
Az elsot meg akkor kezdtem el nezni amikor nem volt szarra hypolva, igy imadtam a sorozatot. Gyorsan az elso helyre ugrott a szemelyes listamon, foleg az utolso resz utan ami nagyon EPIC volt.
Oszinten bevallom amikor az elso reszt megneztem a masodik evadnak akkor lattam benne potenciat, hisz volt benne egy jo kis harc amiben olyan informaciok elhangoztak amire valoszinuleg majd kesobb vissza utalnak. Illetve Kanaki ott hagyta a regi csapatat valamiert...
Ennek ellenere az utana levo reszekben nem tortent semmi... Marmint semmi... husz percig megy a rizsa valami tok lenyegtelen szarrol. Neha bevagnak egy egy izgalmas jelenetet ami fontos a tortenet tovabb haladasa miatt. Aztan egy ketto harom perces kiraly epizod lezaras ami miatt azonnal meg akarod nezni a kovetkezo reszt.
De a kovetkezo reszben nem az elozo resz izgalmas befejezesere adnak magyarazatot vagy egy izgalmas folytatast, hanem egy ode nem kapcsolodo mellekszalrol keszitenek egy jo tizenot perces reszt aminek semmi koze (ez nem teljesen igaz, de unalmas mint a szar) a tortenethez, es mire azt befejezik johet az izgalmas befejezes aztan varhatc a kovetkezo reszre...
Miert nem tudnak egy normalis tempoban halado izgalmas animet kesziteni? Mint amilyen az elso evad volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!