Valami jó filmet tudtok ajánlani bármit vigjáték, akció, sport, felfedező, schifi, amit erdemes megnezni? Amitől jobb kedvem lessz, vagy vicces vagy érdekes vagy izgalmas de csak olyat amit érdemes megnézni? A szar filmeket nem szeretem.
Szeva,
Nos én sci-fi-t ajánlok,mert ez a kedvenc műfajom:
Tudom,hogy 2010-től kellenének filmek,de én mindenképp ajánlom az Alien filmeket,ha tényleg odavagy a sci-fi filmekért.
További sci-fi-k:
Halálhajó
Napfény
Hold
A gömb
Prometheus
Hasonmás
Én a robot
Végrehajtók
Forráskód
Képlet
A sziget
Csatahajó
A titok nyitja
Az emlékmás
Világok harca(csak az első)
Dredd(Karl Urban)
A mars szellem
Mars-Az utolsó napok
A vörös bolygó
Feledés
Amikor megállt a Föld
A mag
Elysium-Zárt világ
A Mars mentőakció
Mentőexpedíció
A holnap határa
Equilibrium-Gyilkos nyugalom
Imposztor
Na,most egyelőre ennyi,ha mind megnézted őket(és ha tetszettek is persze)akkor szólj,mert még írok párat.
Van amelyik kicsit régebbi,de hidd el nekem,hogy ha jó filmet keresel akkor nem a 2010-es filmek és az azután megjelent filmek között kellene keresgélj.Csak egy jó tanács.
Szia.
Swiss Army Man. Nincs szinkronizálva de feliratosan megtalálod. R besorolású (Magyarországon ez kb. 18+-ot jelent.) de csak a tabu témák kibeszélése miatt (pl.: maszturbáció) Daniel Radcliffe (Harry Potter) játszik benne. Elképsztőn mély jelentéssel bír és fantasztikus módon közli ezt a nézővel, de rendkívül megosztó. Dráma-Komédia egy kis kalanddal és romantikával vegyítve. Az események kb. 25 perc után indulnak be, de addig is jól el lehet szórakozni az alpári poénokon.
Előzetes:
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!