Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én nem értem ezt a...

Csak én nem értem ezt a "Darth Vader és Anakin Skywalker két teljesen külön személy" dolgot?

Figyelt kérdés
Rendszeresen belefutok ebbe a megközelítésbe idegennyelvű és magyar fórumokon is. Ha "két külön személy" lett volna, ergo tudathasadása lett volna, akkor be sem tudta volna azonosítani, hogy Luke az ő fia, lévén nem lett volna tisztában azzal, hogy ő Anakin S.
2019. dec. 6. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Ezen semmit sem kell filózni ez nem probléma , egy okádék gagyi sorozat aminek nincs értelme sosem,lesz vége , csak bámulni kell .
2019. dec. 6. 17:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Én amúgy szeretem! :D Mondjuk néhányszor ignorálni kell a fájdalmasan gyermekded logikátlanságokat, de ez még azok közül is kiemelkedik!
2019. dec. 6. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szimplán azért veszik külön, mert van az erő jó és rossz oldala és, akit "bekebelez" a rossz oldal ereje, annak megváltoztatja a személyiségét, így nem lesz az az ember, aki a jó oldalon volt előtte.
2019. dec. 6. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
2019. dec. 6. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Pont hogy az van hogy Anakin Skywalker és Darth Vader ugyanaz a személy. Őszintén érdekelne hogy mi nem érthető abban, hogy volt egy jedi, Anakin, aki áttért az erő sötét oldalára és Vaderré vált. Rosszindulat nélkül érdekel hogy ebben melyik rész az ami nem feldolgozható, nem érthető.
2019. dec. 6. 21:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Sőt, a sithek kettős életet éltek, hiszen Sidioust is valójában Palpatinnak, Plaguist Damasknak hívták és még lehetni sorolni. Mindannyian a saját nevükön szerepeltek a nyilvánosság előtt és egyiküknek sem okozott gondot, hogy hallgassanak is a saját nevükre. Ha Vader nem ég meg, nem kerül a fejére a sisak, ő is Anakin Skywalkerként működött volna tovább a Birodalomban, aki átlátta, hogy milyen gonoszak a jedik és cselekedett. Még hőst is kreáltak volna belőle. Az öregemberrel meg ugyanúgy V-ként és S-ként becézgették volna egymást. :D
2019. dec. 7. 06:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen Vader is tudja, hogy ő Anakin. Nem tudathasadásos. A 6. részben mikor Luke így szólítja, mondja hogy ez a név már nem jelent neki semmit.

Egyébként a 3. részben Yoda is mondja, hogy Anakin megszűnt létezni, Darth Vader felemésztette őt.

A 6. részben Obi-Wan nagyon jól kifejti Luke-nak , hogy hogyan kell értelmezni ezt a Vader-Anakin dolgot.

Amúgy miután Sidious lett az abszolút uralkodó, okafogyottá vált, hogy a sithek kettős életet éljenek. Így nyugodtan használhatták a sith nevüket a nagy nyilvánosság előtt is.

2019. dec. 8. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!