Szerintetek mennyire szokatlan, hogy egy húszas évei elején járó személy szereti a némafilmeket?
Vannak esetleg más hasonló korúak akik hasonlóan vélekednek?
Illetve aki szintén kedveli ezen alkotásokat, (kortól függetlenül) leírná a kedvenceit?
#1 Köszönöm a választ, Keaton és Chaplin munkássága még várat magára az esetemben, eddig inkább a horror műfajában tevékenykedtem, de igyekszem a lehető legszélesebb körben mozogni.
#2 Akkor fordítva vagyok bekötve, mert leginkább a 2000-res évekig készült filmeket kedvelem. Mondjuk szerintem a huszonévesek körében a 90-es évek még belefér, de még a 70-es és 80-as is, legalábbis ez a személyes tapasztalatom.
Amit írtál azt sokkal inkább a tinédzserek esetében tapasztalom.
annyi idásen én is szerettem ezeket a filmeket, még most is előveszek egyet egyet néha.
Nem feltétlen kedvenc, de ha gerjedsz az ilyenekre akkor ajánlom a türelmetlenség c. filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!