Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit lehet tudni a John Wick...

Mit lehet tudni a John Wick 4-ről? Lesz egyáltalán?

Figyelt kérdés
A 3. vége elég erősen nyitva hagyta egy folytatás lehetőségét, és valahol olvastam hogy Keanu Reeves is szívesen vállalna még egy vagy akár több részt, van ezzel kapcsolatban azóta bármi infó ami hozzám nem jutott el? Lesz újabb John Wick vagy ennyi volt? Ti szeretnétek ha lenne?

2019. dec. 2. 19:02
 1/5 LeonScottKennedy ***** válasza:
100%

Hogyha nem követed a híreket úgy elég nehezen jutnak el hozzád.

Lesz folytatás, sőt, lesz spin-off film is ballerina bérgyilkossal, illetve lesz sorozat is a Continental-ról.

2019. dec. 2. 20:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez jó hír, lehet tudni ezek mikor jönnek várhatóan?
2019. dec. 2. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
az eddigi premier időpontja 2022 május 21...igazából én nagyon várom már.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit alakít Keanu Reeves
2020. máj. 25. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
2021. május 21.-et ír a Google. 1 évet kell még várni, hogy végre bosszút álljon Winston-on meg a kopasz fekán!
2020. máj. 30. 00:51
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

IMDb szerint a premier az USA-ban

2022 Május 21.

2020. jún. 3. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!