Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lehet tudni, hogy mikor lesz...

Lehet tudni, hogy mikor lesz a Gyűrűk urának újabb kiadasa?

Figyelt kérdés
Még egy kérdés, hogy amúgy miért nem kapható a könyves boltokban egy ekkora mű?

2017. máj. 30. 03:19
 1/5 anonim válasza:
79%
Kapható.
2017. máj. 30. 06:12
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Hol élsz te? Csomó boltban kapható.
2017. máj. 30. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Kösz

Netes oldalakon neztem, es mindenhol az volt, hogy nem kaphato... de ha rendes boltban van pl. alexandra akkor el megyek erte

amugy meg 30kmre van, nem mindenki el nagy varoshoz kozel

nem kell egybol a negativ hozzaallas...

2017. máj. 30. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mond hülyeséget, én a Hobbit könyvet nem tudtam sokáig megvenni a Libriben, és egyéb felkapott boltokban, mert hogy 'már vagy 2 éve jelent meg'. Aztán, azóta csak visszatettek a polcokra 1-2 darabot. Ilyenkor rendeld pl. bookline-ról, vagy ha eredeti nyelven szeretnéd, prospero-ról!
2017. aug. 19. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a Szilmarilokkal vagyok ugyanìgy, egyszerűen sehol sem lehet már beszerezni. A Gyűrük ura most decemberben/novemberben fog ùjra megjelenni az Euròpa könyvkiadò gondozásában. Egy gyönyörű dìszdobozos kiadásban, keményborìtòval. A trilògia ára kicsit borsos emiatt, kb. 8000 Ft a 3 könyv+dìszoboz, de tényleg nagyon szép. Én gondolkodom, hogy beszerzem apukámnak karácsonyra, aki nagy rajongòja a történetnek. Ha te is ismersz hatalmas Tolkien fant, akkor ő is biztos nagyon örülne egy ilyennek. A LOTR-n kìvül egyébként még Tolkien 3 másik novelláját is kiadják. A Hobbit pedig akkor jelent meg ùjra filmes borìtòval, amikor a filmek kijöttek. Nagyon jòl néznek ki egyébként. Apukámnak megvan egy eredeti Tolkien felesége által illusztrált példány is a Hobbitbòl.

Remélem ìgy sikerül beszerezned. Az Euròpa könyvkiadò honlapjáròl már előrendelhető a trilògia, ìgy utaznod sem kéne miatta. ;)

2017. okt. 29. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!