Melyik szappanoperában volt ez a szikra, tűz, kémia stb?
Gyakran hallani első randi után, hogy nem volt meg elsőre a szikra, nem működött a kémia, nem volt meg a tűz.(elvetve ezzel annak lehetőségét, hogy jobban megismerjük a másikat, hátha kialakul ugyebár)
Eszembe jutott hogy ez a szöveg és jelenség nekem valamelyik szappanoperából ismerős, de nem jut eszembe. Ti tudjátok miben volt ez?
A minap olvastam facen:
- Hogy ment a randi?
- Már amikor nem volt meg elsőre a szikra, letiltottam.
- Jaj!
XDDDDDDDDDDDDD
A filmek az életből vették át. Filmek sem voltak még, mikor volt már szikra.
Ha nem vonz valaki, akkor semmi nem alakul, max. barátság.
“hátha kialakul ugyebár”
Személyszerint nekem nem szokásom rögtön elhajtani valakit első randi után. Eddig akivel belementem a randiba, azzal többször is találkozgattunk, de általában azt éreztem, hogy ez vagy kialakul az elején, vagy semmi. Akik elsőre nem jöttek annyira be, azokkal a további találkozásnál sem változott a helyzet.
Régi ócska trükk!
Amikor a randipartnerben valami nem tetszik (munkája, keresete, ahol lakik, családi élete, különböző hobbi, bármi) akkor szoktak bezárkózni, egyoldalúak lenni randi alatt, miközben akár a randipartner törheti magát hiába, majd a végén, hogy a randipartner véletlenül se tudjon mit tenni, rá fogják ilyen szikrákra, kémiákra, stb...
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!