Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars filmeket honnan...

Star Wars filmeket honnan kell elkezdeni?

Figyelt kérdés

Ez olyasmi mint a Gyűrűk ura, Hobbit filmek? Hogy később voltak az előzmény filmek? Mármint arra gondolok, amibe liam nesson van.

Pls valaki irja le, hogy honna kéne kezdenem :D

2019. okt. 12. 19:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Rendben, menj csak pityeregni
2019. okt. 12. 23:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Nemtudsz provokálni ilyesmivel kisgyerek :D tedd el magad holnapra inkább :DD
2019. okt. 12. 23:13
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Na a kérdésre válaszolva, szerintem megjelenési sorrendben nézd a filmeket, ugyanúgy megértesz mindent, sőt, még világosabb is lesz az előzménytrilógiában hogy mi miért és hogyan történt. Szerintem a két "spin-off" filmet (Solo, Zsivány Egyes) ki is hagyhatod ha akarod mert ezek teljesen különálló történetek (de szerintem nézd meg azokat is, főleg az utóbbit)

Egyébként tényleg nem kötekedésből (bár őszintén engem nem nagyon érdekel hogy hogy "pontozol"), de ezt a kérdést konkrétan hetente egyszer megkérdi valaki, legalább 100x találkoztam már ezzel a kérdéssel, simán utána tudtál volna járni, de mindegy

2019. okt. 13. 00:01
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Ja, amit a "zöldben" feltettél, igen, az eredeti trilógia előbb játszódik, mint az úgynevezett előzmény trilógia ( a liam neesonos :DD), viszont "időrendben" az van előbb, én viszont a megjelenési sorrend szerint nézném a helyedben, úgy tisztább
2019. okt. 13. 00:03
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező, ha jártál iskolába vagy esetleg jó neveltetést kaptál, akkor tudod, hogy ok-okozat!

Azt hiszed igazad van és jogosan pontozod le a válaszolókat, mert cinikusak, esetleg bunkók voltak/voltunk.

Onnan indult ez az egész, hogy TE NEM VETTED a fáradtságot arra, hogy megnézd a dolgokat a kérdéseddel kapcsolatban. Mert ez egy olyan kérdés, amit 2-3 perc alatt meg lehet tudni. Kb annyi idő alatt, amíg feljöttél ide és leírtad a kérdésed. Aztán, mint egy óvodás leírod minden válasz után, hogy ment a piros...

Gondolkozz, mielőtt írsz/cselekszel. Lepontozhatod ezt is, lepontozhatod a következőt is, nem lesz jobb neked, miközben a választ megkaptad és elgondolkozhatnál azon, hogy mégis mitől írtuk ezeket többen is. Csak gondolkozz, semmi több!!

2019. okt. 13. 07:14
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Engem nem tud megfogni azzal, hogy pirosat nyom, pont leszarom.

Saját magát járatja le a hülyegyerek.

2019. okt. 13. 11:32
 17/18 A kérdező kommentje:
XD
2019. okt. 13. 11:53
 18/18 anonim ***** válasza:
nézheted kronológiaiban, 1-2-3-4-5-6, és a 6-nál fejezd be a disneyt eszedbe se jusson megnézni.
2019. okt. 29. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!